TV-reeks

PARLEMENT
Kleur  -  26 minuten

Samy, een jonge parlementaire medewerker, komt aan in Brussel de dag na de grote Brexit-stemming. Samy is absoluut niet klaar voor zijn nieuwe functie, maar hij hoopt zijn gebrekkige kennis over Europese instellingen te verstoppen achter een vlotte babbel en wat inventiviteit. Jammer genoeg krijgt hij al snel een moeilijke taak voor de kiezen: hij moet de leiding nemen in een dossier over finning – het afsnijden van haaienvinnen. Hoe doe je dat, zo’n verslag goed laten keuren door het Europese Parlement? Samy heeft er geen flauw benul van, maar hij heeft zes maanden te tijd om zich om te scholen tot parlementair expert en zich alle geheimen en tips & tricks eigen te maken.

Pandore
Kleur  -  52 minuten

PANDORE is een serie verankerd in zijn personages, die spanning en emotie combineert. De plot zal de complexiteit laag voor laag onthullen. Een menselijke thriller in het hart van Brussel die maatschappelijke debatten opent.

PANDORE vertelt het conflict tussen een onderzoeksrechter en een politicus. Deze confrontatie bestaat uit twee personages overweldigd door intieme problemen dit voor het oog van iedereen.

Ondanks hun moelijke maatschappelijke rol, zijn Claire en Mark nog steeds mensen. De kwellingen, de impulsen die hen bewonen zullen niet enkel een impact hebben op hun persoonlijke relaties, maar op een grotere schaal, ook op de hele maatschappij. Deze serie is opgebouwd rond hun duel.

MIRAGE
Kleur  -  312 minuten

Claire verhuist naar haar familie in Dubai.
Plots denkt ze daar Raphaël te zien. De man van haar leven. De vader van haar zoon. Haar Raphaël, die vermist raakte na de tsunami in Thailand.
Blijkbaar had Raphaël besloten om de tsunami te gebruiken als excuus om te verdwijnen… Maar waarom?
In haar zoektocht naar de waarheid en naar de man van wie ze nog steeds houdt, zet Claire haar eigen leven, en daarmee ook dat van haar zoon, op het spel.

L'Agent Immobilier
Kleur  -  208 minuten

Olivier is een makelaar die zo krap bij kas zit dat hij als kraker leeft in de appartementen die hij eigenlijk zou moeten verkopen. Tot zijn moeder sterft en hij een meer dan onverwachte erfenis krijgt… een gebouw in hartje Parijs! Eindelijk zal Olivier de alimentatie voor zijn dochtertje kunnen betalen, haar bij hem kunnen uitnodigen, er voor haar kunnen zijn als vader en weer door een deur kunnen met z’n ex. Groot is zijn ontgoocheling als hij het fameuze gebouw in het echt ziet. Het vuile krakkemikkig pand blijkt al gauw meer een last dan een geschenk te zijn.

De Bësch
Kleur  -  312 minuten

Wie vermoorde Jenny Engel ?

In een bos rond het dorpje Manscheid in het noorden van het land wordt het levenloze lichaam van een tiener gevonden.

Luc Capitani, de politieman van dienst, is zelf afkomstig uit het Zuiden en heeft zijn handen vol met de lokale mentaliteit.

Samen met zijn rechterhand, de jonge Elsa Ley, raakt hij al snel verwikkeld in de complexe zaak waarin niets is wat het lijkt en elke inwoner meer weet dan hij wil zeggen.

Tijdens het onderzoek moet Capitani niet alleen een moordenaar opsporen maar ook proberen door te dringen in een maatschappij waarin iedereen elkaar manipuleert voor het ‘algemene belang’.

SECRETS aka SPOILERS aka IK
Kleur  -  225 minuten

De coming of age verhalen van tieners die hun weg zoeken in een steeds complexer wordende
wereld en geconfronteerd worden met een waaier en zeden, normen en gedragspatronen. Alles is
normaal en niets is gewoon.

En Fait - Saison 2
Kleur  -  80 minuten

Hoe gaat het nu met Léa en Vinz nadat ze die oh zo belangrijke woorden ‘Ik hou van jou’ hebben uitgesproken?

Jeunes Solistes, Grands Destins - saison 3
Kleur  -  200 minuten

Na het succes van de twee vorige seizoenen, wilden we een derde seizoen wijden aan een nieuwe generatie Jonge Solisten. Opnieuw volgen we een groep ongelooflijk getalenteerde muzikanten gedurende vijf uitzendingen van 40 minuten lang. Elke aflevering is een intrigerende combinatie van repetitiebeelden, concerten, interviews en archiefbeelden. Elk van de hoofdpersonen maakt deel uit van verschillende ensembles en speelt kamermuziek, maar ze hebben ook allemaal een succesvolle solocarrière. S' avonds jammen ze graag onder vrienden, gewoon voor de lol, met een glas wijn erbij. Omdat hun passie voor muziek nooit gaat slapen.

Code 229
Kleur  -  208 minuten

De evolutie van het onderzoek en het verhaal van het slachtoffer van de misdaad, « Code229 » gebaseerd op waargebeurde feiten in België, wordt omgevormd tot een fictieverhaal en gebracht door acteurs.

Professor T (Remake Duitsland)
Kleur  -  60 minuten

Jasper Teerlinck, een briljante professor in de criminologie, is heel populair bij zijn studenten -zolang hij hen de huid niet vol scheldt, tenminste. Door de rest van de wereld wordt hij iets minder geapprecieerd. De reden daarvoor is simpel: professor T. is absoluut niet sociaal, zegt steeds wat hij denkt en verdedigt het liefst meningen die ingaan tegen de publieke opinie. Dat hij een redelijk extreme vorm van smetvrees heeft, helpt ook niet echt.

titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
the_island.png

THE ISLAND

van Anca Damian
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
mini_ver.png

MINI-VER

van Ariane Buhbinder
logo_inverse

Download...