Animatie

MUSH-MUSH & THE MUSHABLES SAISON 2
Kleur  -  572 minuten

Mush-Mush & les Champotes suit les aventures de Mush-Mush, ses amis Sep et Lilit et le reste de la communauté Champote, alors qu’ils grandissent et explorent l’univers unique qui les entoure… Les Champotes sont les Gardiens de la Forêt, et chacun d’entre eux a un talent particulier. Tandis que Mush-Mush peut communiquer avec la nature, Lilit a le don de s’illuminer et Sep a une mémoire impressionnante. Tout ceci en théorie en tout cas, parce que Mush-Mush et ses amis ne maîtrisent pas vraiment leurs talents et ont encore beaucoup de choses à découvrir !

SCALE
Kleur  -  15 minuten

Terwijl hij over de snelweg rijdt, verliest Will de controle. Zijn verlammende verslaving aan hallucinogene drugs verergert met de dag en zijn gezin staat op de rand van de afgrond. Will moet zijn demonen onder ogen zien terwijl probeert zijn thesis probeert af te maken en tracht te ontrafelen welke gebeurtenissen tot deze langzame aftakeling hebben geleid.

JULES ET JULIETTE
Kleur  -  7 minuten

Jules en Juliette gaan naar het strand. Op hun hoofd dragen ze het rubberbootje dat ze van plan zijn om te gebruiken. Wat een klus! Uiteraard is Jules onhandig en haalt hij gekke toeren uit. Het strand is verlaten. De twee vrienden staan aan het begin van een zonnige dag, vol gelach en deugnieterij.

NKONDI
Kleur  -  15 minuten

Het verhaal bestaat uit twee delen. Het eerste speelt zich af in de Congo-Vrijstaat onder het
schrikbewind van Leopold II. Een inlandse slaaf wordt gedood door een soldaat en incarneert in een spijkerbeeld zodat hij wraak kan nemen.
In het tweede deel, dat zich in de nabije toekomst van Congo situeert, is hij een smokkelaar die een aanslag pleegt op een corrupte politicus.

RUFUS, THE SEA MONSTER WHO COULDN'T SWIN
Kleur  -  80 minuten

Op een geheim eiland, ergens in het midden van de oceaan, woont Rufus samen met de andere zeemonsters. Hij is nogal op zichzelf, want hij is anders dan de rest … Rufus kan namelijk niet zwemmen.

De zeemonsters leiden een gelukkig en zorgeloos leven, maar ze delen één grote angst: ontdekt worden door de mens. Gelukkig kan nonkel Ludvik hen wel beschermen. Hij stamt af van de Chinese draak en kan rook uit zijn neus blazen om het hele eiland in een rookwolk te verstoppen als er een schip nadert.

NON-NON DANS L'ESPACE
Kleur  -  26 minuten

Drie… Twee… Een… Nul! Het aftellen is voorbij. Het is tijd om de vlag van Sous-Bois-Les-Bains op de maan te planten! Met een indrukwekkende wolk van rook en vonken verlaat de raket van Grococ de baan rond de aarde. Zwevend door de ruimte hebben No-No, Maguyver en hun gekke vriendjes geen tijd om van het uitzicht te genieten. Door een meteorietenregen moeten ze afwijken van hun route en komen ze terecht … op een onbekende planeet!

De ontmoeting met Croak, een klein groen mannetje, tovert dit ruimteavontuur om in een verhaal over interplanetaire vriendschappen.

L'AGENCE GALACTIQUE
Kleur  -  676 minuten

Galactic Agency, gespecialiseerd in alle soorten reparaties, doorkruist de WashMash-galaxie om hun klanten te helpen. Van de vaatwasser van een opera-zingende walvis tot de robotknuffel van koning Cheddar XV, er is werk genoeg ... Maar in dit universum vol gekke wezens gaat niets zoals gepland! Zo worden ze opgeroepen om wifi te installeren maar eindigen ze als luisterend oor voor een eenogige clown met liefdesverdriet! Knotsgekke situaties en een sterk team met een sterk karakter – zo wordt zelfs de meest eenvoudige opdracht een groot avontuur! 

Schiet op! Stap snel mee met K en zijn vrienden in de Toaster en trek op avontuur!

LES GRANDES VACANCES
Kleur  -  26 minuten

Het schooljaar is gedaan. Indiaan en Cowboy vervelen zich. Maar een oude film over piraten schudt hen weer helemaal wakker. Ze besluiten om zelf een boot te bouwen en op avontuur te trekken. De eerste poging is … een kleine ramp. Enkele dieren helpen hen bij de scheepsdoop. Nu zijn ze echt helemaal klaar voor hun grote reis. Maar uiteraard gaat niets zoals gepland en volgen de catastrofes elkaar vrolijk op…

FAMILIAR THINGS
Kleur  -  80 minuten

Begin jaren tachtig, net buiten de uitgestrekte hoofdstad Seoel in Zuid-Korea. Weinig mensen kennen Flower Island, de gigantische afvalberg van de stad, en nog minder mensen liggen ervan wakker.

LE BUS
Kleur  -  15 minuten

Agnieszka, een jong meisje van 9, zit alleen op een bus naar een ver land. Ze is nogal bang en onzeker door deze reis naar het onbekende en wil een brief schrijven naar haar vriendinnetje, maar haar potlood valt en raakt verloren in de bus. Noodgedwongen moet ze haar verlegenheid overkomen en kruipt ze tussen de stoelen rond, op zoek naar haar potlood. Al gaande duikt ze in een fantasiewereld, bevolkt met merkwaardige reizigers die half-mens half-dier zijn.

Naarmate ze met hen omgaat, ontdekt Agnieszka de kwetsbaarheid van eenzame volwassenen, die weggerukt werden van hun leventje en familie, maar toch de droom koesteren om te vertrekken...

Is dat misschien net wat is dat haar zo’n angst inboezemt?

Supported by Taxshelter.be

chien_de_fayenca.png

CHIEN DE FAIENCE

van Héloïse Jadoul
williamsurlepave.png

WILLIAM SUR LE PAVE

van Maël Grand Bossi
mon_coeur_en_arriere.jpg

MON COEUR EN ARRIERE

van Sarah Gouret
logo_inverse

Download...