Thibaut Wenger

UN ENNEMI DU PEUPLE
120 minuten

Thomas Stockmann is arts in het kuuroord van zijn broer Peter in een klein dorpje. Hij ontdekt dat het water in de baden vervuild is door het afval van de plaatselijke industrie. Thomas werpt zich op als klokkenluider en wordt aanvankelijk gesteund door progressieven en kleine grondbezitters ... Maar de interesse daalt al snel wanneer individuele belangen in gevaar komen. Het vooruitzicht van dure werkzaamheden, een lange sluiting en rampzalige publiciteit voor de stad, doet deze ‘compacte meerderheid’ van mening veranderen. Ze sluiten zich aan bij de regering om de tegenstrijdigheid van Thomas’ bewering aan de kaak te stellen. Plots staat Thomas alleen tegenover iedereen, veracht door de mensen die hij tot zijn vrienden rekende.

PAN
90 minuten

Pan is een cynische komedie die het conformisme van onze eeuw in vraag stelt door er de vreselijke Ralf op los te laten.
Ralf is ondraaglijk, egoïstisch en vol van zichzelf. Zijn ouders willen graag een genie van hem maken, maar Ralf ziet het nog grootser. Zal het hem lukken? Pan vertolkt de verschillende levensfasen van Ralf, op het absurde af, en lijkt langzamerhand steeds meer op een gruwelijke reality-reeks.

La seconde surprise de l'amour
90 minuten

Een rouwende markiezin en een ridder met een gebroken hart nemen elkaar in vertrouwen en praten over hun teloorgegane liefdes. Met veel tranen, gezucht en een vleugje humor luchten de ontroostbare weduwe en de bedrogen man hun verdriet over hun dode liefdesverhalen. Zoveel smart stemt hen ongetwijfeld mistroostig ...
Niet getreurd, Lisette met het mooie snoetje en Lubin, de uiterst charmante knecht zonder kwade opzet, proberen hun respectievelijke huilbaby’s van meesters dichter bij elkaar te brengen. Daarvoor moeten ze de jaloerse markies Diafoirus te slim afzijn en de plannen van pedante Hortensius dwarsbomen.


Supported by Taxshelter.be

mush2_keyart_jump_sent.jpg

MUSH-MUSH & THE MUSHABLES SAISON 2

van Joeri Christiaen
txt.jpg

TXT - LES CONFESSIONS D'UN ASTROPHYSICIEN

van Paul-Jean Vranken
queens.jpg

REINES

van Yasmine Benkiran
the_chapel.jpg

THE CHAPEL

van Dominique Deruddere
logo_inverse

Download...