Danielle Fire

Le mari, la femme et la mort
150 minuten

Arlette besluit met Sébastien te trouwen voor zijn geld. De boerenkinkel stond toch al met een been in het graf, dacht ze. Maar Sébastien is sterker dan gedacht en lijkt alleen maar levenslustiger te worden dankzij zijn liefde voor Arlette.
Uiteindelijk besluit Arlette het heft zelf in handen te nemen en haar man te laten verdwijnen. Maar het blijkt niet zo eenvoudig om een man tijdens een vissersuitje in het water te duwen… Al haar gewiekste moordpogingen mislukken.
Een hele tijd later is de echtgenoot nog steeds springlevend en zijn echtgenote des te ongeduldiger. De dood komt herhaaldelijk aan de deur aankloppen en zorgt voor hilarische situaties.

Le Grand Meaulnes
150 minuten

De zestienjarige François studeert voor leraar aan de Cours Supérieur. Een maand nadat de lessen zijn begonnen, duikt er in de klas een nieuw gezicht op: de iets oudere en mysterieuze Augustin Meaulnes. Een paar maanden later verdwijnt Augustin plots gedurende drie dagen en wanneer hij terug boven water komt, ziet hij er vreemd uit en weigert te vertellen waar hij naartoe is gegaan. Later tracht hij de weg terug te vinden die hij was ingeslagen tijdens zijn vlucht. François is erg geboeid door Augustin, die steeds lijkt te willen ontsnappen en een markiesvest draagt onder zijn schooluniform. Wat heeft hij te verbergen? Waar komt hij vandaan?

Supported by Taxshelter.be

logo_inverse

Download...