Brigitte Derks

Nabucco
120 minuten

Eén van de allergrootste operacomponisten ooit, Giuseppe Verdi (1813-1901) zocht zijn inspiratie in de Bijbelse geschiedenis. Voor Verdi was ‘Nabucco’ zijn eerste grote succes en naar eigen zeggen het echte begin van zijn carrière. Het ‘Slavenkoor’ uit deze opera is een van de allerbekendste operamelodieën uit de geschiedenis.

Hans en Grietje
1 minuten

De vlaamse musical beoogt een interaktieve voorstelling te worden waarbij vooral de kinderen uit het publiek een actieve rol toebedeeld krijgen. Voor de ouders en de grootouders wordt in de teksten een tweede laag gelegd waardoor het ook voor hen ‘entertaining’ is. Het wordt met andere woorden een nieuwe nederlandstalige, kind-/gezinsvriendelijke en interactieve voorstelling voor het ganse gezin, en dit op het aloude thema van Hans & Grietje.

Best of Musicals
120 minuten

Het wordt een show waarin de ene musical hit na de andere wordt gebracht door een top cast die hun strepen meer dan verdiend hebben in de musical wereld. Geniet mee van ‘Bring him home’ (Les Misérables), ‘Music of the Night’ (Phantom of the Opera), ‘Memory’ (Cats), ‘Greased Lightning’ (Grease), ‘Dancing Queen (Mamma Mia), ‘Welcome to the sixties (Hairspray), Why god why (Miss Saigon), ‘Let it go’ (Frozen), ‘Don’t cry for me Argentina’ (Evita) en vele andere klassiekers!

Dit alles met live orkest en een indrukwekkende cast met o.a. Hans Peter Janssens, Deborah De Ridder, Fleur Brusselmans, Lauren De Ruyck, Reuben De Boel, Marleen van der Loo, Sven Tummeleer, Charlotte Campion, Christophe Coenegrachts, Jervin Weckx en Elke Buyle.

A Night at the Opera
100 minuten

Music Hall wenst een “best of” programma samen te stellen waarbij de beste en bekendste opera-aria’s, koren, ensembles en muzikale intermezzi aan bod komen. Dit wordt geen concertante voorstelling waarbij de zangers in maatpak de verschillende opera’s doorlopen, maar een scenische voorstelling waarbij het koor en de solisten in passende costumes en decors de mooiste fragmenten zullen presenteren on stage terwijl het symfonische orkest in de orkestbak zit zoals gebruikelijk bij scenische voorstellingen.

Supported by Taxshelter.be

logo_inverse

Download...