Ariane Buhbinder

MINI-VER
50 minuten

Drie plantjes observeren liefdevol de beproevingen van een regenwormpje dat niemand heeft om mee te spelen. Zijn papa, mama en broertje zijn allemaal te druk bezig met de aarde om te woelen.
‘Ik heb een vriendje nodig’, zucht het wormpje hardop.
Maar waar vind je een vriend en hoe doe je dat?
Hij raapt al zijn moed bij elkaar en besluit zijn neus eens bij de buren binnen te steken, ook al heeft een regenworm technisch gezien geen neus. Maar zijn avontuur is niet zonder gevaar...                                                                                     

‘Mini Ver’ is een voorstelling op maat van jonge kijkertjes vanaf 4 jaar oud.

Je ne suis pas un mouton
60 minuten

Elaine wil weten wat er aan de andere kant van het hek ligt en wil alles zelf ontdekken. Maar haar ouders zijn bezorgd. Hun dochter wordt nooit uitgenodigd voor feestjes. Ze lijkt geen vrienden te hebben en speelt altijd alleen in haar eigen hoekje. Maar ze zal toch moeten leren dat een goed schaap de kudde moet volgen, wil ze ooit de betoverde weide willen betreden.

In een wereld waar hypes en sociale media de plak zwaaien, waar we verdrinken in de race naar materieel succes en waar klonen en robotisering steeds verder evolueren, wil deze voorstelling onze drang tot conformisme en imitatie in vraag stellen. Waarom willen we hetzelfde als de andere? Zijn we gedoemd om elkaar als schapen te volgen?

titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
chasse_a_lhomme_s2.png

CHASSE A L'HOMME S2

van Gregory Goethals
mini_ver.png

MINI-VER

van Ariane Buhbinder
logo_inverse

Download...