Aurore Fattier

QUI A PEUR
80 minuten

Met regisseuse Aurore Fattier, schrijver Tom Lanoye en acteurs Claire Bodson, Leila Chaarani, Koen De Sutter en Khadim Fall. Twee ‘oude’ acteurs willen aan het einde van hun carrière samenwerken met twee jongere acteurs die een subsidie krijgen voor hun ‘multiculturele afkomst’. Tijdens hun eerste ontmoeting komen meteen alle sluimerende conflicten naar boven …

Aurore Fattier regisseert de Franstalige versie van deze spannende komedie die op een ludieke manier de tijdgeest ontcijfert. Het oorspronkelijke stuk is van de hand van de grote Vlaamse auteur Tom Lanoye. WIE IS BANG is al een groot succes op de Vlaamse en Nederlandse podia, en verovert binnenkort ook Duitsland.

Bug
90 minuten

Na het fantastische ‘Élisabeth II’ van Thomas Bernhard, brengt Aurore Fattier nu ‘Bug’ op de planken naar het indrukwekkende scenario van de Amerikaanse Tracy Letts, waar ook een filmadaptie van werd gemaakt. Agnès woont alleen in een sjofele motelkamer, op de vlucht voor haar gewelddadige ex-man. Op een dag ontmoet de serveerster Peter, een jonge mysterieuze man die doet alsof hij een voortvluchtige soldaat is. Er ontluikt een voorzichtige liefde tussen de twee, een schoorvoetende tweede kans. Maar Peter wordt steeds meer paranoia en is ervan overtuigd dat hij het slachtoffer was van wetenschappelijke experimenten in het leger. Hij gelooft dat ze insecten onderhuids hebben geïmplanteerd om hem in de gaten te houden.

Supported by Taxshelter.be

txt.jpg

TXT - LES CONFESSIONS D'UN ASTROPHYSICIEN

van Paul-Jean Vranken
reine_image.jpg

REINES

van Yasmine Benkiran
the_chapel.jpg

THE CHAPEL

van Dominique Deruddere
logo_inverse

Download...