Arnaud Demuynck

YUKU
Kleur  -  62 minuten

Yuku woont samen met haar familie in het souterrain van een kasteel.

Yuku’s grootmoeder vertelt haar verhalen in de gloed van een Himalayabloem, wat haar het eeuwige leven bezorgt. Door een ongeluk wordt de bloem geplet! De oude dame vraagt Yuku om haar op te volgen als verhalenvertelster. Maar om de nieuwe verteller van de familie te worden, moet Yuku een nieuwe Himalayabloem vinden, haar eigen bloem.

Teaser: https://vimeo.com/255523854

Le quatuor à cornes
Kleur  -  26 minuten

Ons koeienkwartet gaat na hun eerste uitstapje naar de zee, nu op ontdekking in de bergen!

Loups tendres et loufoques
Kleur  -  105 minuten

De wolf is weer terug... sympathiek of hongerig, naïef of een beetje getikt, hoofdrolspeler in tal van traditionele Russische verhalen, Roodkapje en vele boeken en liedjes.

Le Quatuor à cornes
Kleur  -  26 minuten

Vier koeien zetten voor de allereerste keer een stapje buiten hun weide en maken een tripje naar zee!/p>

La Chouette, la Licorne et le vent dans les roseaux
Kleur

De uil vertelt steeds de meest leuke verhalen aan de kinderen. Het verhaal van de eenhoorn en de kleine koningin die zich verveelde zo alleen in haar grote kasteel. Wanneer de koning een ongelooflijk dier ontdekt in het bos, wil hij het kost wat kost schenken aan zijn kleine koningin. Maar de eenhoorn is gemaakt voor de vrijheid...

De uil heeft nog meer verhalen over die oh zo onmisbare vrijheid en vertelt het relaas van een andere koning die zijn volk verbiedt om muziek te spelen omdat zijn zoon doofstom is. Een troubadour uit het buitenland ontmoet een klein meisje in het koninkrijk en samen kunnen zij de mensen te overtuigen om hun vrijheid om te zingen en muziek te spelen terug te winnen.

Supported by Taxshelter.be

logo_inverse

Download...