Nederlands

ZONDER AFSPRAAK
Kleur  -  240 minuten

Aziz een 40 jarige Gentse kapper van Turkse origine wil zijn droom om muzikant te worden waar maken achter de rug van zijn familie van wie hij zielsveel houdt.

L'HOMME INCONNU
Kleur  -  22 minuten

De Vlaamse schrijver Louis (37j) besluit zich af te zonderen aan de mondaine Côte d’Azur, Hij hoopt dat deze plek hem inspiratie zal brengen, daar hij na het succes van zijn eerste roman moeite heeft inspiratie te vinden met het bedenken van een nieuw verhaal. Eenmaal aangekomen aan de Franse Zuidkust zet hij zijn typemachine neer. Dit op de perfecte plek, met uitzicht op zee. Op het eerste zicht lijkt dit de ideale plaats om aan de nieuwe roman te beginnen, maar al snel beseft Louis dat hij ook hier niet meteen zal vinden wat hij zoekt.

EXEN
Kleur  -  270 minuten

Wanneer de onhandige Gilles zijn 4 exen uitnodigt op zijn trouwfeest, barst de bom met zijn verloofde Yasmine. Komt het ooit nog goed tussen de twee ?

FANNY
Kleur  -  20 minuten

WASTED HEARTLAND
Kleur  -  17 minuten

TOEN WE VAN DE DUITSERS VERLOREN
Kleur  -  90 minuten

Zomer 1974. De stad is leeg, alle vriendjes zijn met vakantie, Daan en Jonas moeten er samen wat van maken, maar hun hoofd is vol van Heleentje die weg is – en niet met vakantie.

SLEEP
Kleur  -  100 minuten

Een week voor haar zestiende verjaardag komt Sophie om het leven tijdens een schietpartij op een tienerfeestje. Haar vader, Jacob (48), is compleet gebroken. Hij kan niet meer slapen, weigert Sophie’s overlijden te accepteren en verdwijnt op de ochtend van haar begrafenis alsnog op reis door Amerika, een reis die ze samen wilden maken. Hij beeldt zich in dat Sophie nog steeds bij hem is en neemt haar mee naar de weidse prairies van het Middenwesten, de Rocky Mountains, en de woestijnen van Utah en Nevada. Hij negeert de bezorgde telefoontjes van zijn vrouw Monica, die geen idee heeft waar hij is.

THE SILENT TREATMENT
Kleur  -  100 minuten

Tess, een 18-jarig, Vlaams meisje met Stockholm-syndroom, stalkt in Boedapest de introverte, veertigjarige Szabolcs en zijn vriendin Andrea. Andrea zoekt in het geheim toenadering tot de jonge stalkster en helpt zo het vreemde meisje om Szabolcs te confronteren met haar vragen over hun gemeenschappelijke geschiedenis. Maar gaandeweg ontdekken ze alle drie hoezeer dat tragische verleden op hun huidige relaties weegt en leren ze hiermee om te gaan.

MASCOTTE
Kleur  -  100 minuten

Hooligan Jeremy (17) is geboren met een mismaakte mond en denkt dat in zijn wereld, waar bezit en uiterlijkheden de dienst uitmaken, weinig plek voor hem is. Zijn onvervulde verlangens stapelen zich op en alleen bij zijn onafhankelijke, sterke moeder Abbey vindt hij onvoorwaardelijke steun.

Als Jeremy een nieuw gebit aangemeten krijgt en Abbey afstand van hem begint te nemen raakt de gevoelige jongen in een gevaarlijke, vrije val.

HET SMELT
Kleur  -  90 minuten

Eva De Wulf groeit op in het Vlaamse dorpje Bovenmeer als oudste kind in een ontwricht gezin. De onvoorspelbare, alcoholische moeder en afwezige, klungelige vader laten hun kinderen vaak aan hun lot over. Eva ontfermt zich - noodgedwongen - over haar zusje, de verwaarloosde Tess. Eva zoekt troost bij Tim en Laurens, haar vroegere klasgenoten/boezemvrienden met wie ze in het verleden dagenlang ravotte, kwajongenssstreken uithaalde en kat-en-muisspelletjes speelde in het plastieken zwembad. Tim is een populaire boerenzoon die een jaar eerder zijn broer Jan verloor bij een tragisch ongeval (of was het zelfmoord?). Laurens is de volgzame zoon van de overbeschermende lokale beenhouwersvrouw. Ondertussen is echter hun pubertijd aangebroken en de verhoudingen tussen de drie zijn veranderd.

Supported by Taxshelter.be

logo_inverse

Download...