Met oog voor detail verkent Isabelle Jonniaux steden en laat ze haar blik en gedachten glijden over de openbare ruimte. Graffiti, vuilbakken, uithangborden, mensen: ze neemt al het allemaal in zich op en weeft er een relaas mee waar woorden, klanken en beelden onze hedendaagse utopieën en breuklijnen weerspiegelen.
J’AIME BEAUCOUP ICI is een plaatsgebonden uitvoering, innig verbonden met het leefmilieu en de ruimte waarin het wordt opgevoerd. Het wordt gevoed door verschillende tekstuele en visuele geschriften: logboeken, verhalen, foto’s, videomontages...
Deze creatie is bedoeld als emotionele uitwisseling en narratieve reconstructie via extracten uit de werkelijkheid. Het is zowel een fysieke als filosofische wandeling die ons vermogen in vraag stelt om onze omgeving echt waar te nemen. Het zet ons aan na te denken over de manier waarop we het leven en de stad beleven, onze verhouding tot de ruimte en anderen alsook de wereld waarin we leven. Het is een stimulans om de strijd tegen onverschilligheid in ons moderne stadsleven aan te gaan.
Het is een fusie tussen podiumprestatie en fototentoonstelling en past zich aan alle locaties aan. De “recreatie” ter plaatse evenals het integreren van de plaatselijke ruimte maken intrinsiek deel uit van het project zelf.

J'AIME BEAUCOUP ICI

60 minuten
Première op: 
21/04/22
Land waarin de première plaatsvindt: 
Taal van de voorstelling: 
Start van de repetities: 
01/22
Einde van de repetities: 
03/22

Deel deze film

Supported by Taxshelter.be

chien_de_fayenca.png

CHIEN DE FAIENCE

van Héloïse Jadoul
williamsurlepave.png

WILLIAM SUR LE PAVE

van Maël Grand Bossi
mon_coeur_en_arriere.jpg

MON COEUR EN ARRIERE

van Sarah Gouret
logo_inverse

Download...