Drie levens

France, 40 jaar oud. Overdag sportleerkracht, ‘s nachts arbeidster. Samen met Zef die op zoek moet naar werk na kanker. In het hart van het Normandische platteland. Hun liefde kreeg rake klappen tijdens de ziekte, maar het vuur brandt nog steeds.

Mathias, 41 jaar oud. Baas van Better World, een Brusselse lobbyfirma, toonaangevend adviseur voor grote nucleaire groepen, oliemagnaten en agrochemische groepen. In het ecosysteem van het Europees Parlement haast Mathias zich van de ene overwinning naar de andere. Zijn partner, Charlène, is net zwanger ...

Patrick, 50 jaar oud. Obscure, eenzame Parijse advocaat, gespecialiseerd in milieurecht, verbannen naar de kleinere zaken, na een periode als grote man aan de balie. Lucie is een van zijn klanten. Haar partner, een boer, overleed na een zware blootstelling aan Tetrazine, de onkruidverdelger van de firma Phytosanis.

Een acte. Lucie, in alle staten na haar nederlaag voor de rechtbank, steekt zichzelf in brand voor de hoofdzetel van Phytosanis. Een vreselijke, onherroepelijke daad. Een daad die het leven van Patrick, Mathias en France onmiddellijk opdeelt in ‘voor’ en ‘na’.
Hun levens, die nooit hadden moeten kruisen, raken verstrengeld, soms gemoedelijk, soms hardhandig.

GOLIATH

Kleur  -  120 minuten
Gesproken taal: 
Start van de draaiperiode: 
05/20
Einde van de draaiperiode: 
09/20
Opnameduur: 
45 dagen
Zero copy: 
05/2021
Filmlocaties:
 Parijs, Brussel, Bretagne en Normandie

Deel deze film

titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
sacrifice1.jpg

LA FILLE DU SACRIFICE

van Réhab Mehal
les_intranquilles.png

LES INTRANQUILLES

van Joachim Lafosse
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
logo_inverse

Download...