De voorstelling ‘Celle que vous croyez’, naar de gelijknamige roman, brengt een mooie combinatie van het verhaal van Claire Millecam, 49 jaar oud, hoogleraar vergelijkende literatuur en dat van Camille Laurens, auteur van de roman.
Claire, fictief personage en alter ego van Camille Laurens, vertelt Marc, de jonge dokter in het psychiatrisch ziekenhuis waar ze drie jaar verbleef, over haar relatie met Chris. Claire ontmoette haar grote liefde via Facebook waar ze zich voordeed als een 24-jarige vrouw. De twee onderhielden maandenlang een liefdevolle en gepassioneerde virtuele relatie. Ze beschrijft hoe deze affaire haar tot waanzin dreef, haar in de afgrond en psychische meanders van de schaamte dompelde. Diep beschaamd om haar verlangen naar een jongere man, gegeneerd om een vrouw met begeertes te zijn.
Tegelijkertijd praat Camille Laurens met haar uitgever over haar laatste roman ‘Celle que vous croyez’ die over een zekere Claire Millecam gaat. Ze verzekert hem dat Claire's verhaal geen getuigenis is van een van de deelnemers van de schrijfworkshops die ze geeft in een psychiatrisch ziekenhuis, maar dat dit haar eigen verhaal is, omdat de werkelijkheid vaak verder gaat dan fictie...

CELLE QUE VOUS CROYEZ

100 minuten
Première op: 
14/01/20
Taal van de voorstelling: 
Start van de repetities: 
02/19
Einde van de repetities: 
01/20

Deel deze film

titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
sacrifice1.jpg

LA FILLE DU SACRIFICE

van Réhab Mehal
les_intranquilles.png

LES INTRANQUILLES

van Joachim Lafosse
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
logo_inverse

Download...