Wallyn wist voor zijn langspeelfilm een indrukwekkende ensemble cast te strikken met bekend en minder bekend Vlaanderen. Maaike Neuville, Tom Vermeir, Delfine Bafort, Gilles De Schryver, Barbara Sarafian, Wim Opbrouck, Bruno Vanden Broecke, Joke Devynck, Jan Hammenecker, Ella Leyers, Janne Desmet, Anne-Laure Vandeputte, Dominique Van Malder, Kris Cuppens en Janelle Vanes vormen samen de hoofdcast van ‘All of Us’.

‘All of Us’ gaat over een zelfhulpgroep van terminale patiënten die begeleid worden door een therapeute zonder ervaring, gespeeld door Barbara Sarafian.

De tragische komedie brengt het verhaal van huisvrouw Cathy, die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminale patiënten die geleid wordt door therapeute Els, die zelf in volle midlifecrisis zit. Cathy beslist om haar familie niet in te lichten over haar toestand, maar heeft een plan. Ze wil dat haar jongere zus, na haar dood, haar rol in haar gezin overneemt, als vrouw én als moeder. Maar haar zus ziet dat écht niet zitten.

De opnames duren nog tot begin november en vinden plaats in Antwerpen, Brussel en Gent. De film komt in 2019 uit in de bioscoop.

Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=iSt5Qr3KNz8&feature=youtu.be

All of Us

Kleur  -  90 minuten
Land van release: 
Gesproken taal: 
Start van de draaiperiode: 
09/18
Einde van de draaiperiode: 
11/18
Filmlocaties:
 Antwerpen en Brussel en Gent

Deel deze film

silent_treatment.png

THE SILENT TREATMENT

van Caroline Strubbe
mastemah.jpg

MASTEMAH

van Didier Daarwin
logo_inverse

Download...