Wie zijn we?

Taxshelter.be biedt aan de Belgische ondernemingen een financieel product aan met een fiscaal voordeel, dit in het kader van de wet op de Tax Shelter.

De opgehaalde fondsen worden gebruikt om films en podiumwerken in België te produceren.

Taxshelter.be werd erkend als tussenpersoon in Tax Shelter. Onze prospectus werd goedgekeurd door de FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten).

TAXSHELTER.BE: EVEN TERUG IN DE TIJD

2004 : oprichting van Taxshelter.be. De oprichters van de vennootschap liggen mee aan de basis van de eerste tax shelter-wet.

2009 : productiehuis Artémis Productions neemt een meerderheidsaandeel in het bedrijf.

2014 : Taxshelter.be  stelt zich open voor alle producenten. Het doel is om van Taxshelter.be één van de grote spelers in de sector te maken, die zowel Frans- als Nederlandstalige producenten kan ondersteunen.

2015 : Taxshelter.be wordt erkend als tussenpersoon in het kader van de nieuwe tax shelter-wet. Oprichting van Shelter Prod, de productievennootschap van de groep.

2017 : uitbreiding van de Tax Shelter- wet naar de podiumkunsten. Start van samenwerkingen met onder andere de Koninklijke Muntschouwburg, DEL Diffusion Villers en de COOP.

 

Op 1 januari 2021 had Taxshelter.be sinds haar oprichting in 2004 meer dan 147 miljoen euro aan fondsen opgehaald en meer dan 750 audiovisuele werken en projecten in de podiumkunsten ondersteund.

brak_copyrightpotemkino.jpg
"Brak" - 2020 © Potemkino

Supported by Taxshelter.be

logo_inverse

Download...