Onze engagementen

Onze engagementen :

De prioriteiten van Taxshelter.be zijn de financieringsstromen veilig te stellen, de investeerder begeleiden bij het verkrijgen van de fiscale voordelen en het uitbetalen van de bijkomende premie.

  1. We selecteren de projecten zorgvuldig, steunend op onze jarenlange ervaring  in audiovisuele producties (sinds 2004).
  2. We verzorgen de follow-up en de nauwkeurige controle van de uitgaven rond de producties. Dankzij deze dagelijkse toezicht hebben we, tot op heden, 100 % van de fiscale voordelen kunnen afleveren.
  3. We beschermen uw investering door deze op een aparte ING-rekening te storten, dit per productie. Dankzij het dagelijks beheer van de geldstromen hebben we een duidelijk beeld over de vooruitgang van de productie. Het bedrag van de bijkomende premie blijft veilig op deze rekening tot op de datum van de uitbetaling (18 maanden).
  4. Gedurende het hele proces wordt u begeleid door één van onze medewerkers.
  5. U beschikt over uw eigen volledig beveiligde online ruimte, waar u alle gegevens in uw dossier kunt raadplegen.
  6. We sluiten een verzekering af die een ruime dekking voorziet, mocht het Tax Shelter-attest gedeeltelijk of volledig uitblijven. De verzekering die we aanbieden staat niet enkel garant voor het goede einde van zowel audiovisuele als podiumwerken, maar dekt ook het volledige fiscale voordeel (105,25% van de investering), de potentiële verwijlintresten berekend door de administratie en de brutering (bedrijfsbelasting op mogelijke premies/vergoedingen).
     

De voorgestelde Investering houdt enkele risico’s in. Deze risico’s worden beschreven in het Prospectus van Taxshelter.be (blz. 18 tot 24). Klik hier. 

deux_2020_.c_paprika_films_-_tarantula_-_artemis_productions.jpeg
"Deux" - 2020 © Paprika Films, Artémis Productions

-

Supported by Taxshelter.be

exen1.jpg

EXEN

van Tim Mielants
les_miennes_2.jpg

LES MIENNES

van Samira El Mouzghibati
ici_je_legue.jpg

ICI JE LÈGUE CE QUI NE M'APPARTIENT PAS

van Habib Ben Tanfous
logo_inverse

Download...