Standaard

2020, een mooi jaar voor Taxshelter.be in uitzonderlijke omstandigheden

 

Met meer dan € 25 miljoen opgehaalde fondsen in 2020, waarvan 18% voor de podiumkunsten, hebben ING en Taxshelter.be bijgedragen aan de financiering van 179 audiovisuele en podiumkunstprojecten. Dat gebeurde in nauwe samenwerking met 48 erkende Nederlandstalige en Franstalige producenten.

De Tax Shelter intermediairs  verwelkomen de eerste steunmaatregelen voor de audiovisuele- en podiumkunsten producties die woensdag jongstleden zijn aangenomen door de Commissie Financiën.

 

Op woensdag 6 mei nam de Commissie Financiën van de Kamer van Volksvertegenwoordigers  uitzonderlijke maatregelen met betrekking tot de Tax Shelter, het essentieel sluitstuk van de financiering van audiovisuele- en podiumkunsten projecten in België.

Familie-event Chien Pourri

 

Afgelopen zondag werd de tekenfilmreeks "Chien Pourri" in avant-première in de Palace voorgesteld! 🐶🐱 Net voor de projectie genoten de genodigden en hun kinderen van een lekker ontbijt gevolgd door heel wat leuke activiteiten. 🍭☕️😋 Deze reeks die door Panique ! werd geproduceerd (met de steun van taxshelter.be) wordt binnen enkele weken op de RTBF uitgezonden.

silent_treatment.png

THE SILENT TREATMENT

van Caroline Strubbe
mastemah.jpg

MASTEMAH

van Didier Daarwin
logo_inverse

Download...