Yvan Attal

Raid Dingue
Kleur  -  100 minuten

Johanna Pasquali, of Jo, is een wel heel speciale flik. Ze is namelijk niet zo goed in haar job. Altijd afgeleid, dromerig en erg onhandig, ze heeft de vreselijke gewoonte om alles steeds fout te laten gaan.

Toch denkt ze dat ze de allerbeste kan worden. Zelfs wanneer ze haar instructeur per ongeluk raakt tijdens een schietoefening, blijft ze ervan overtuigd dat ze het instinct van een superflik heeft. En haar leven, haar passie en haar streefdoel is de antiterreur interventie-eenheid, de RAID. Ze heeft maar een droom: haar kleine commissariaat in het zestiende arrondissement van Parijs verlaten en bij het elite corps van de Nationale Politie gaan werken. Tegen ieders verwachtingen in slaagt ze op miraculeuze wijze voor de selectieproeven van de RAID.

Son épouse
Kleur

In een klein dorpje gelegen in de buurt van Pondichery leeft Gracie, een jonge Tamil. Sinds de dag van haar huwelijk, is Gracie slachtoffer van gedragsstoornissen. De herinnering van haar vriendin Catherine, die een jaar vroeger in mysterieuze omstandigheden stierf spookt nog steeds door haar hoofd ... Joseph, de weduwnaar en ontroostbaar echtgenoot van Catherine, beslist naar India te reizen om Gracie te ontmoeten. Misschien zal hij tijdens de reis zijn fouten kunnen herstellen? Wat heeft Joseph zich te verwijten het laatste jaar?
titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
sacrifice1.jpg

LA FILLE DU SACRIFICE

van Réhab Mehal
les_intranquilles.png

LES INTRANQUILLES

van Joachim Lafosse
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
logo_inverse

Download...