Wim Willaert

LA RENVERSE
Kleur  -  20 minuten

De 12-jarige Nina en haar grote broer Victor vertrekken op scoutskamp. Het afscheid valt Elena en haar dochter erg zwaar. Nina vraagt zich af wat haar mama al die tijd zal doen. Elena had gepland om fietstochtjes te maken met haar vriendinnen, maar besluit op het laatste moment om haar plannen om te gooien en haar eenzaamheid volledig te doorleven ….

RONALD KRUMP
Kleur  -  1 minuten

Als Frank, de voormalige pornoster Ronald Krump, een zware schuld niet kan aflossen, wordt zijn dochter Sophie gekidnapt. Wanhopig roept hij de hulp in van zijn vriend Pedro. De twee vrienden trekken op een wild, onwaarschijnlijk avontuur om Sophie te redden.

LA DERNIERE TENTATION DES BELGES
Kleur  -  90 minuten

Dit is het verhaal van een vader, Jan, cultureel werker in vijandig klimaat, en zijn dochter Marie, een occasionele stripper. Vader en dochter staan samen voor een afgrond. Jan probeert Marie te overtuigen om niet te springen. Hoe? Door verhalen te vertellen, net zoals in het sprookje ‘Duizend-en-een-nacht’. Zolang hij haar aandacht kan vasthouden, springt ze niet.

Music Hole
Kleur  -  100 minuten

Het huwelijk van Francis, een kleine boekhouder met een sjofel kantoortje in Charleroi, staat op springen. Na een stevige ruzie ontdekt hij ’s ochtends het afgehakte hoofd van zijn vrouw in de vriezer. Zo begint deze doldwaze thriller vol neurose en waanzin … Een verhaal over een koppel dat niet wil aanvaarden dat het uit elkaar gegroeid is, overgoten met een stevige scheut geuze en een portie zigeunermuziek.

Vihta
Kleur  -  19 minuten

Serge en zijn vier collega’s werken samen in een klein bedrijfje dat wordt overkocht door een grote groep. Als verwelkoming krijgen ze van hun nieuwe werkgever een wellnessdag cadeau in een saunacomplex. Maar het blijkt dat net die dag badkleding verboden is.

Supported by Taxshelter.be

logo_inverse

Download...