Vincent Macaigne

CETTE MUSIQUE NE JOUE POUR PERSONNE
Kleur  -  1 minuten

In een havenstad worden de levens van enkele geïsoleerde mensen, die gewend zijn aan geweld, sterk beïnvloed door de liefde die ze voor elkaar voelen. Keuzes, afgunst, liefde en tederheid zijn de drijfveren die deze personages helpen om zichzelf te zijn en zin te geven aan hun leven. Een eerbetoon aan poëzie, theater en kunst.

 

 

L'ORIGINE DU MONDE
Kleur  -  90 minuten

Jean-Louis opent zijn voordeur en beseft dat zijn hart is gestopt. Geen ritmisch geklop in zijn borst, geen polsslag, niets.

En toch is hij bij bewustzijn. Hij kan praten en bewegen.

Leeft hij nog? Of is hij dood?

Noch Michel, een bevriende dierenarts, noch zijn vrouw Valérie hebben een verklaring voor dit bizarre fenomeen.

Terwijl Jean-Louis in alle staten is, zoekt Valérie hulp bij Margaux, haar levenscoach met lichte goeroe-ambities, net geen sjamaan, maar wel grote fan van duistere krachten.

Ze biedt Jean-Louis een oplossing die hem zal confronteren met zijn grootste angst ...

LE LION
Kleur  -  105 minuten

Romain Martin moet als psychiater achterhalen of zijn patiënt Léo Milan wel degelijk de spion is die hij beweert te zijn. Léo Milan verkondigt namelijk dat hij Le Lion is, een agent gespecialiseerd in het bevrijden van gijzelaars, en een van de vele leden van het groot spionagenetwerk Constellation.

Voor Romain is Léo, met zijn spannende verhalen, het toonbeeld van een pathologisch leugenaar.

Maar wanneer zijn vriendin Louise wordt ontvoerd terwijl ze onderzoek doet naar Constellation, heeft Romain geen andere keuze dan Léo om hulp te vragen en te bidden dat hij echt Le Lion is.

Des nouvelles de la Planète Mars
Kleur

Des nouvelles de la Planète mars is een existentiële komedie. Philippe Mars is een gescheiden vader die gekneld zit tussen zijn dagelijkse routine en het leven rondom hem dat hem teveel wordt.

Enerzijds zijn oudste dochter die extreem ambitieus is en anderzijds zijn jongste zoon die vegetarïer wordt, zijn ex-vrouw/journaliste die een tv–show krijgt, zijn kat, zijn artistieke zus, zijn oude buurman die in de jaren van Giscard is blijven steken, zijn verongelukte ouders, zijn zogezegde coole baas... Ze spannen precies allemaal samen om hem het leven moeilijk te maken.

En dan komt Jerome op de proppen, een geschifte werkmakker en zijn leven wordt nu helemaal een chaos.

titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
sacrifice1.jpg

LA FILLE DU SACRIFICE

van Réhab Mehal
les_intranquilles.png

LES INTRANQUILLES

van Joachim Lafosse
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
logo_inverse

Download...