Véronique Dumont

STANLEY
90 minuten

We volgen Stanley, een kantoormedewerker die zijn werkdagen slijt met op knoppen te drukken.

De voorstelling start op een zeer speciale dag, de dag waarop er geen enkele opdracht binnenkomt op Stanley’s computer.

Hij besluit om voor de eerste keer ooit zijn bureau te verlaten en op zoek te gaan naar antwoorden …

Zijn eerste omzwervingen bezorgen hem alleen maar meer vragen. Waar zijn alle collega’s? Wat ben ik vergeten? Waarom werkt niets?

Elke keer als de ontknoping dichtbij lijkt, wordt Stanley onverbiddelijk weer naar start gestuurd.

FORETS PAISIBLES
80 minuten

Forêts paisibles zet een familie op podium. Een trio dat schrijnend uitblinkt in middelmatigheid en zich verliest in een fantasiewereld, in een archaïsche maatschappij waar misdaden zoals moord en incest nog niet duidelijk zijn ontrafeld. Balancerend als een koorddanser op een mythologisch touw dat niet meer dan een schijnvertoning is van zichzelf. Een mythologische vaudeville in een wankele constructie van ruw hout, die geenszins probeert haar ontdekkingen te verbergen, op een leeg podium, waarvan de intrinsieke naaktheid meteen tot in de botten van de kijker trekt.

Arctique
150 minuten

In een niet zo verre toekomst staat Groenland op het punt om zich volledig onafhankelijk te verklaren en zijn grenzen te sluiten. Als nieuwe Eldorado en grote economische macht verhuurt het land een groot deel van zijn grondgebied aan mijnbouwbedrijven en aan Chinees-Russische oliebedrijven die een sterke impact hebben op het interne beleid van het land.

titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
the_island.png

THE ISLAND

van Anca Damian
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
mini_ver.png

MINI-VER

van Ariane Buhbinder
logo_inverse

Download...