Thomas Coumans

CETTE NUIT-LA
Kleur  -  80 minuten

Tijdens een avondwandeling in het bos vindt Tom een autowrak dat dreigt te ontploffen. Voor de chauffeur en zijn passagier komt alle hulp te laat, maar Tom kan wel de baby uit de auto bevrijden. We volgen Tom doorheen de nacht, worstelend met zijn diep verlangen om vader te zijn. Het lot bracht dit kindje op zijn pad, en nu laat hij het niet meer los.

Ice Scream
Kleur  -  20 minuten

C’est l’histoire d’une rencontre entre un garçon qui veut devenir réalisateur et une fille qui veut devenir actrice.
Le premier propose un rôle à la seconde qui accepte d’y apporter sa contribution créative.
Alors qu’ils commencent à répéter, le réalisateur pousse la jeune comédienne à toujours aller plus loin, au point de mélanger réalité et fiction.
L’ennui, c’est que le climax du scénario est plutôt sanglant…

Palace beach hotel
Kleur

Gedurende een speciale missie genaamd « Hummingbird» in Afghanistan, worden 4 soldaten van hun sectie gescheiden na een taliban hinderlaag. Op één van de slachtoffers vinden ze heroïne die ze naar Frankrijk willen meenemen. Drie onder hen gaan eerst naar Cyprus waar Franse troepen hun naoorlogse stress kunnen verwerken. Ze verblijven gedurende 3 dagen in een luxe hotel. Drie dagen ook waar Mario Novacek zijn ingeslikte heroïne capsules, waarmee hij de douane heeft kunnen verschalken, zal moeten inhouden. En dit alles onder de supervisie van kolonel Hervé Letellier en de jonge psychiater Laurence Di Vanno... Vrienden of Vijanden?

Supported by Taxshelter.be

logo_inverse

Download...