TBC

THE TASTER
Kleur  -  90 minuten

Hitler is ervan overtuigd dat de vijand hem wil vergiftigen. Daarom rekruteert hij negen vrouwen, waaronder de 26-jarige Rosa, als proevers. Proeven van de decadente feestmaaltijden waaraan Hitler zich niet veel later zal te goed doen, is een ware marteling. Na elke maaltijd moeten de vrouwen telkens weer afwachten of ze zullen sterven. In deze situatie vol dwang worden de vrouwen vriendinnen, maar ook rivalen. Ze vormen allianties en verraden elkaar, ze zijn bang en worden verliefd.

LA VIE DES LEZARDS
Kleur  -  100 minuten

Tez doodt voor geld. Charles Mahr, een legendarische gangster, vraagt haar om de moord op een van zijn koeriers te wreken. Al snel raakt ze verwikkelt in de ondoorgrondelijke meanders van een intrige, waarin ze zelf de prooi dreigt te worden. Tez moet beslissen aan welke kant ze wil staan.

WILLY
Kleur  -  25 minuten

Op de theaterplanken leeft Alice haar droom, maar thuis bij Hugo waant ze zich in een nachtmerrie. Heen en weer geslingerd tussen fysiek geweld en psychologische druk bereidt Alice zich voor op het ergste.

Tot een mysterieuze dakloze haar leven volledig op z’n kop zet.

Maar wie is die Willy, die zomaar uit het niets opduikt?

LES DENTS DU BONHEUR
Kleur  -  15 minuten

Madeleine ontmoet Eugénie, Constance en Émeraude. Zij nodigen Madeleine uit om met hen een gezelschapsspel te spelen, met geld als inzet. Helaas heeft Madeleine geen geld … en dus besluit ze dan maar om haar melktanden te verkopen.

ZANATANY
Kleur  -  28 minuten

Ali is weduwnaar en vader van twee tienerdochters. Hij werkt in een boekbinderij in de stad Majunga in Madagaskar. Op een ochtend is hij getuige van een burenconflict dat al snel uitmondt in een etnisch conflict en plots escaleert wanneer een staking uitbreekt in de boekbinderij. Ali wil zijn twee dochters beschermen tegen de oplopende spanningen.

SAUVAGES
Kleur  -  85 minuten

Kéria, 11 jaar, leeft met haar vader op het platteland buiten de stad in Sarawak, op het eiland van Borneo. Ze is een kleine stadsmeid, die houdt van trendy kapsels en hiphop muziek. Ze is haar moeder al op jonge leeftijd verloren en heeft geen herinneringen meer aan haar, maar volgens haar vader was ze verslonden door een panter.

LE JEU DE JEAN ET D'ALICE
60 minuten

MON COEUR EN ARRIERE
Kleur  -  20 minuten

Anastasia (27) zit in een benauwde situatie en kampt met het dilemma van haar toekomstig moederschap. Jeff (54) kent haar niet. En toch zal ze bij hem antwoorden zoeken. De tijd staat stil wanneer ze samen dat intense moment beleven van de eerste ontmoeting tussen een vader en zijn dochter.

WAMURZELLES
Kleur  -  120 minuten

In Wamurzelles, een klein Waals dorpje, onderzoekt Thelma de mysterieuze verdwijning van haar buurvrouw Micheline, waarvan ze vermoedt dat ze door aliens werd ontvoerd in 1989.

20 jaar later duikt het lijk van Micheline op en Thelma is er nu rotsvast van overtuigd dat er nog een groot geheim schuilt achter deze zaak.

UN GRAND MUR AKA PELERINAGE
Kleur  -  45 minuten

Marco, een verbitterde veertiger heeft aan zijn jonge broer Bruno voorgesteld om terug te reizen naar het geboortedorp van hun overleden vader, om “ hun roots terug te vinden ”. Bruno is eerst terughoudend, maar stemt tenslotte in omdat hij iets van plan is: met Marco de verkoopakte ondertekenen voor een stuk grond dat ze geërfd hebben. Marco vindt de verhoopte ontspanning niet en Bruno zijn geld ook niet. Aan het eind van hun bewogen en lachwekkende reis zijn de twee broers ondanks alles toch dichter naar elkaar toe gegroeid.

Supported by Taxshelter.be

logo_inverse

Download...