Serge Demoulin

DES HOMMES ENDORMIS
90 minuten

Midden in de nacht vallen Tilman en Josefine het huis van twee vijftigjarige academici, Paul en Julia, binnen. Julia lijkt het jonge paar te hebben uitgenodigd - zonder dat Paul het weet. Is het een feestje? Of een fata morgana? Voor het koppel, dat balanceert tussen hardnekkige nachtmerrie en banale crisis en zichzelf opnieuw probeert uit te vinden, blijkt dit verrassende bezoek al snel de katalysator voor onverwachte onthullingen, waarbij de barsten in een schijnbaar perfect sociale vernislaagje worden blootgelegd.

Ménopausées
80 minuten

Eindelijk kan je ‘Ménopausées’ gaan bekijken! Een voorstelling die gebaseerd is op een vijftigtal getuigenissen van vrouwen van alle soorten en maten – huisvrouwen, artiesten, sportvrouwen, dromers, managers, cougars,… Het is een uitnodiging om samen te zijn, vrijuit te spreken, te lachen, luidop te zeggen wat je enkel durft te denken en te laten zien wat je tot nu toe verborgen hield: rimpels, opvliegers, sociale druk,…

Wanneer onze huid, ons lichaam en ons hart de eerste tekenen van veroudering tonen, gaan we vaak de balans opmaken. Wat hebben we bereikt in ons leven?

Fidélité Criminelle
90 minuten

Dit is het verhaal van een burgerlijk koppel en een huurmoordenaar, met een onverwacht einde. Maggie, een depressieve vrouw die werd verlaten door haar man, bereidt haar zelfmoord voor. Ze verandert echter van mening wanneer Tony, een huurmoordenaar, haar luxueuze woning binnendringt… Hoewel Tony en Maggie van totale verschillende achtergronden komen, lijken ze toch heel wat met elkaar gemeen te hebben. Ze zijn beiden gekwetst door het leven en proberen nu te overleven. Tony zegt op een gegeven moment letterlijk: ‘Geld vergiftigt alles. Het vaagt alle liefde, zelfrespect en respect voor een ander weg’.

Hamlet
100 minuten

Het tragische verhaal van Hamlet, prins van Denemarken, is een van de bekendste werken van William Shakespeare.

Wanneer de koning van Denemarken, de vader van Hamlet, sterft, wordt hij opgevolgd door zijn broer Claudius, die meteen ook met Gertrude, de weduwe van de voormalige koning, trouwt. Op een nacht verschijnt de geest van de koning voor de ogen van Hamlet en vertelt hij aan zijn zoon dat hij werd vermoord door Claudius. Hamlet moet de dood van zijn vader wreken en verzint een plan waarbij hij doet alsof hij gek is geworden. Zijn plotse waanzin brengt het hele hof in verwarring. Claudius wordt door Hamlet in bedekte termen beschuldigd van de moord en voelt zich in het nauw gedreven. Hij besluit dat zijn onvoorspelbare neef moet verdwijnen…

 

 

 

taxshelter-cares_851x315px_fbcover.jpg

silent_treatment.png

THE SILENT TREATMENT

van Caroline Strubbe
titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
oro_camino.png

L'ORO DEL CAMINO

van Nathalie Rossetto, Turi Finocchiaro
the_island.png

THE ISLAND

van Anca Damian
logo_inverse

Download...