Sarah Lefèvre

ARSENE LUPIN
90 minuten

Deze intrige speelt zich af in de jaren ’20, ergens tussen Normandië en Parijs. Een periode waarin vrouwenbewegingen aan hun opmars bezig zijn en ons 40-jarig hoofdpersonage vooral op zoek is naar een rustige thuisbasis … Maar Lupin blijft Lupin! Hij gaat vol overgave op zoek naar de schat van de Koningen van Frankrijk en wordt heen en weer geslingerd tussen hart en hoofd. Hij ontmoet alle sociale klassen, van de bourgeoisie op het platteland tot cabaretiers uit de Roaring Twenties, en kruist het pad van een zekere Josephine Baker.

PLANPLAN CULCUL
Kleur  -  15 minuten

‘Planplan culcul’ gaat over de onwaarschijnlijke ontmoeting tussen Daniel, de hond die graag stofzuigt, Tétrapoutre, het buitenaardse wezen met een vaginavormig gezicht, Gérard, de inefficiënte regenworm, Cynthia, de buurpoes in een sexy négligé, Jennifer, de kikker-verpleegster, en twee politiehonden die graag fouilleren.

Love and Money
90 minuten

Dit stuk start met een liefdesverklaring en eindigt met dubieuze schuldvorderingen…

Wat gebeurt er als we ons volledig laten gaan en toegeven aan de verleidingen van de consumptiemaatschappij? Wat als we alle sluizen openzetten en niets ons nog tegenhoudt, noch onze opvoeding, noch onze normen en waarden? Welke razende zotten komen dan in ons naar boven?

Deze problematiek inspireerde Dennis Kelly, een van de meest punchy Britse schrijvers van deze tijd. Hij laat een parade van personages aandraven die allen behept zijn met de nood om te hebben … Een jonge liberaal die zijn normen en waarden opzijschuift voor een carrière als trader, ouders die graven schenden (maar alleen omdat ze niet anders kunnen), een idealiste die verslaafd raakt aan impulsaankopen, …

Supported by Taxshelter.be

reine_image.jpg

REINES

van Yasmine Benkiran
txt.jpg

TXT - LES CONFESSIONS D'UN ASTROPHYSICIEN

van Paul-Jean Vranken
the_chapel.jpg

THE CHAPEL

van Dominique Deruddere
dalva_2.png

L'AMOUR SELON DALVA AKA DALVA

van Emmanuelle Nicot
logo_inverse

Download...