Sarah Espour

Love and Money
90 minuten

Dit stuk start met een liefdesverklaring en eindigt met dubieuze schuldvorderingen…

Wat gebeurt er als we ons volledig laten gaan en toegeven aan de verleidingen van de consumptiemaatschappij? Wat als we alle sluizen openzetten en niets ons nog tegenhoudt, noch onze opvoeding, noch onze normen en waarden? Welke razende zotten komen dan in ons naar boven?

Deze problematiek inspireerde Dennis Kelly, een van de meest punchy Britse schrijvers van deze tijd. Hij laat een parade van personages aandraven die allen behept zijn met de nood om te hebben … Een jonge liberaal die zijn normen en waarden opzijschuift voor een carrière als trader, ouders die graven schenden (maar alleen omdat ze niet anders kunnen), een idealiste die verslaafd raakt aan impulsaankopen, …

Eddy Merckx a marché sur la lune
105 minuten

‘Eddy Merckx a marché sur la lune’ voelt aan als een improvisatieavond waarbij 10 individuen ter plekke een film verzinnen. We zien een groep acteurs die zich de rollen eigen maken. Ze zijn zichzelf en tegelijkertijd de personages. Ze verdelen de tekst. Ze creëren personages en situaties, met flashbacks en overgangen. In deze collectieve fantasiewereld uiten ze hun angsten, twijfels, wensen, drijfveren, herinneringen, fouten, humor en energie. We zien teleurstelling weerspiegeld in een vrolijk chaotisch kader.

ether_after.png

ETHER/AFTER

van Armel Roussel
comment_je_suis_devenu_un_super_hero.jpg

COMMENT JE SUIS DEVENU SUPER-HEROS

van Douglas Attal
ballon_bandit.png

BALLON BANDIT

van Didier Poiteaux
notre_dame_de_paris_debroux_thierry.png

NOTRE DRAME DE PARIS

van Thierry Debroux
logo_inverse

Download...