Sam Louwyck

THE SILENT TREATMENT
Kleur  -  100 minuten

Tess, een 18-jarig, Vlaams meisje met Stockholm-syndroom, stalkt in Boedapest de introverte, veertigjarige Szabolcs en zijn vriendin Andrea. Andrea zoekt in het geheim toenadering tot de jonge stalkster en helpt zo het vreemde meisje om Szabolcs te confronteren met haar vragen over hun gemeenschappelijke geschiedenis. Maar gaandeweg ontdekken ze alle drie hoezeer dat tragische verleden op hun huidige relaties weegt en leren ze hiermee om te gaan.

No Fun
Kleur  -  90 minuten

Na een hersenletsel verliest Stella, gastvrouw op events, haar gevoel voor humor. Wat haar er desalniettemin niet van weerhoudt om grappig te zijn. Het is zo dat ze Frank, die dezelfde aandoening heeft als zij, weerhoudt van zelfmoord. Door hem te doen lachen, redt ze zijn leven. Eenmaal genezen wil Frank haar op zijn beurt helpen.

Nadat ze alles heeft geprobeerd om haar glimlach terug te vinden, beseft Stella dat er iets zal moeten veranderen. Ze moet risico’s leren nemen, haar eenzaamheid doorbreken. Ze gaat samen met Frank op stap om Tanya Kutuq te ontmoeten, een bekende genezer/activiste, kampioene van Inuit-keelgezangen, dat vocale spel waarbij de eerste die lacht de verliezer is.

Le chant des hommes
Kleur

Een handvol mannen en vrouwen komende vanover heel de wereld waaronder ook migranten zonder papieren, beslissen gebruik te maken van hun laatste strijdwapen: hongerstaking. Dag na dag, ondanks de pijn die ze zichzelf aandoen, ontdekken ze de echte grootsheidsheid van hun zaak.  
silent_treatment.png

THE SILENT TREATMENT

van Caroline Strubbe
titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
logo_inverse

Download...