Pierre Pigeolet

ADORABLE JULIA
110 minuten

In dit toneelstuk wordt het vreemde leven van komedianten een karikatuur. Wat is echt en wat is voor de show? De grens is maar vaag, met veel komische effecten en oneliners tot gevolg., misverstanden en slaande deuren. Woorden kunnen nep zijn. Tussen toneel en het leven moet men kiezen! Echt? Adorable Julia zegt wat anders. Theater maakt het leven wat zotter en smukt de levensstijlen op.

Dit toneelstuk is origineel omwille van de periode waarin het zich afspeelt: de jaren ’50. Dit houdt ook in dat de tekst, het decor, de kostuums en accessoires uit die periode zijn. Verder schuilt de originaliteit in het feit dat de toeschouwers achter de schermen kunnen kijken.

LA REVUE 2020
120 minuten

‘La Revue’ is een op en top Belgisch theaterstuk.

Met een ongezien creatieproces, waarbij verschillende auteurs samen een voorstelling van meer dan twee uur schrijven over de meest opvallende feiten van het afgelopen jaar. 2020 maakt het dit keer best uitdagend om de actualiteit in een humoristisch jasje te brengen. De tekst zal wekenlang groeien. Af en toe zal de hand van de regisseur of die van de acteurs zichtbaar worden, tijdens de repetities, maar ook tijdens de voorstelling zelf.

'La Revue' is uniek in zijn genre.

UN PETIT JEU SANS CONSEQUENCE
110 minuten

Een stuk met een uniek thema: een koppel wil vrienden doen geloven dat ze uit elkaar gaan. Het begint als een spel. Een manier om zwakke punten in hun vriendschappen, maar ook geheime verlangens te onthullen. Een ludieke test … Wat denken onze beste vrienden echt over ons … De cynische tekst laat niemand onberoerd. De regisseur, Martine Willequet, voelt zich helemaal thuis in dit genre en zal al haar creativiteit in de strijd gooien om de personages tot leven te wekken. De scenografie wordt voor de eerste keer verzorgd door Noémie Vanheste. Vijf acteurs zullen deze briljante tekst op scène brengen.

LARGUEZ LES AMARRES
1 minuten

Dit wordt Pietro Pizzuti’s eerste productie in het TRG. Dit stuk – met tekst van Marie-Paule Kumps – werd nooit eerder opgevoerd.
Dit stuk is geïnspireerd op waargebeurde feiten ... Een ogenschijnlijk gewone familie vol verrassingen ... De maskers worden afgezet en heel wat conventies worden doorprikt.
De voorstelling toont de mens in zijn meest pakkende vorm, in al zijn normaliteit, met al zijn angsten, mislukkingen, twijfels, fouten, leugentjes om bestwil, ... De mens waarin we onszelf herkennen.
Een onderzoek naar hoe een familie werkt, met al zijn geheimen en onthullingen.

ILS SE SONT AIMES
95 minuten

Deze voorstelling gaat niet over de vraag ‘Is er een leven na het huwelijk?’ maar eerder: ‘Is er een leven na de echtscheiding?’. We ontmoeten een modern koppel, Isabelle en Martin, die het niet altijd eens zijn met elkaar, die al eens vergeten objectief te zijn of de ander het voordeel van de twijfel te geven. Ze brengen een reeks sketches die stevig op de lachspieren werken. Het koppel ontmoet elkaar, vindt elkaar leuk, zoent, maakt plezier, trouwt, woont samen, verhuist, ergert zich, verliest elkaar, bedriegt, scheldt, scheidt, mijdt elkaar, vergeet, komt elkaar weer tegen, verzoent zich, … kortom Ils se sont aimés, oftewel ‘ze hielden van elkaar’!

Un grand cri d'amour
105 minuten

Vijftien jaar geleden vormden Hugo Martial en Gigi Ortéga een bekend powerkoppel dat de ene kaskraker na de andere aan elkaar reeg. Zoveel jaren later zijn Hugo en Gigi uit elkaar. Hugo vervolgt zijn carrière op hetzelfde succesvolle pad, maar Gigi sukkelt in een depressie en zoekt heil in alcohol. Hugo is in volle voorbereiding voor zijn terugkeer op scène, wanneer hij plots hoort over Gigi’s problemen. Sylvestre, zijn agent, heeft het lumineuze idee om Gigi en Hugo weer samen te brengen en er meteen een heus mediacircus rond te creëren.

titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
sacrifice1.jpg

LA FILLE DU SACRIFICE

van Réhab Mehal
les_intranquilles.png

LES INTRANQUILLES

van Joachim Lafosse
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
logo_inverse

Download...