Pierre Pigeolet

LARGUEZ LES AMARRES
1 minuten

Dit wordt Pietro Pizzuti’s eerste productie in het TRG. Dit stuk – met tekst van Marie-Paule Kumps – werd nooit eerder opgevoerd.
Dit stuk is geïnspireerd op waargebeurde feiten ... Een ogenschijnlijk gewone familie vol verrassingen ... De maskers worden afgezet en heel wat conventies worden doorprikt.
De voorstelling toont de mens in zijn meest pakkende vorm, in al zijn normaliteit, met al zijn angsten, mislukkingen, twijfels, fouten, leugentjes om bestwil, ... De mens waarin we onszelf herkennen.
Een onderzoek naar hoe een familie werkt, met al zijn geheimen en onthullingen.

ILS SE SONT AIMES
95 minuten

Deze voorstelling gaat niet over de vraag ‘Is er een leven na het huwelijk?’ maar eerder: ‘Is er een leven na de echtscheiding?’. We ontmoeten een modern koppel, Isabelle en Martin, die het niet altijd eens zijn met elkaar, die al eens vergeten objectief te zijn of de ander het voordeel van de twijfel te geven. Ze brengen een reeks sketches die stevig op de lachspieren werken. Het koppel ontmoet elkaar, vindt elkaar leuk, zoent, maakt plezier, trouwt, woont samen, verhuist, ergert zich, verliest elkaar, bedriegt, scheldt, scheidt, mijdt elkaar, vergeet, komt elkaar weer tegen, verzoent zich, … kortom Ils se sont aimés, oftewel ‘ze hielden van elkaar’!

Un grand cri d'amour
105 minuten

Vijftien jaar geleden vormden Hugo Martial en Gigi Ortéga een bekend powerkoppel dat de ene kaskraker na de andere aan elkaar reeg. Zoveel jaren later zijn Hugo en Gigi uit elkaar. Hugo vervolgt zijn carrière op hetzelfde succesvolle pad, maar Gigi sukkelt in een depressie en zoekt heil in alcohol. Hugo is in volle voorbereiding voor zijn terugkeer op scène, wanneer hij plots hoort over Gigi’s problemen. Sylvestre, zijn agent, heeft het lumineuze idee om Gigi en Hugo weer samen te brengen en er meteen een heus mediacircus rond te creëren.

titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
the_island.png

THE ISLAND

van Anca Damian
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
mini_ver.png

MINI-VER

van Ariane Buhbinder
logo_inverse

Download...