Michel Blanc

Raid Dingue
Kleur  -  100 minuten

Johanna Pasquali, of Jo, is een wel heel speciale flik. Ze is namelijk niet zo goed in haar job. Altijd afgeleid, dromerig en erg onhandig, ze heeft de vreselijke gewoonte om alles steeds fout te laten gaan.

Toch denkt ze dat ze de allerbeste kan worden. Zelfs wanneer ze haar instructeur per ongeluk raakt tijdens een schietoefening, blijft ze ervan overtuigd dat ze het instinct van een superflik heeft. En haar leven, haar passie en haar streefdoel is de antiterreur interventie-eenheid, de RAID. Ze heeft maar een droom: haar kleine commissariaat in het zestiende arrondissement van Parijs verlaten en bij het elite corps van de Nationale Politie gaan werken. Tegen ieders verwachtingen in slaagt ze op miraculeuze wijze voor de selectieproeven van de RAID.

Les nouvelles aventures d'Aladin
Kleur

Sam en Khalid, 2 jonge dieven, bereiden een slag voor. Op 24 december, kerstvooravond, zullen ze een grootwarenhuis beroven. Ze laten zich voor sluiting verkleed als kerstmannen opsluiten om, als de winkel 2 dagen later weer opengaat, gewoon naar buiten te lopen met een collectie juwelen. Sam had eigenlijk liever het feest met zijn vriendin Sofia doorgebracht maar laat zich toch meeslepen door zijn makker.

Terwijl ze zo discreet mogelijk willen zijn wordt Sam toch aangeklampt door kinderen om een verhaal te vertellen. Om niet door de mand te vallen begint hij het verhaal van Aladin en de toverlamp te vertellen ... toch zijn versie van het verhaal ...

titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
sacrifice1.jpg

LA FILLE DU SACRIFICE

van Réhab Mehal
les_intranquilles.png

LES INTRANQUILLES

van Joachim Lafosse
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
logo_inverse

Download...