Matthias Schoenaerts

LES INTRANQUILLES
Kleur  -  90 minuten

Augustus 1986. Terug thuis na een vakantie wordt Matthias getroffen door een psychose. Terwijl haar man afglijdt in een manische crisis, probeert Lydia het huishouden draaiende te houden. Wanneer Matthias wordt opgenomen in het ziekenhuis zoekt ze, ten einde raad, steun bij hun bevriende buurman, Daniel. Ze herontdekt haar zelfstandigheid, maar ook een nieuwe liefde. Door haar overspel wordt Lydia overspoeld met twijfel, verscheurd tussen de twee mannen van wie ze houdt. Wanneer haar zonen de relatie ontdekken, vraagt Lydia om het geheim te houden om hun vader te sparen. Onvermijdelijk barst een echtelijke oorlog los!

THE SOUND OF PHILADELPHIA
Kleur  -  120 minuten

In Philadelphia, die de toepasselijke bijnaam ‘The City of Brotherly Love’ draagt, moet Peter machteloos toezien als zijn zus dodelijk wordt verwond door een auto van de Italiaanse maffia. Verteerd door verdriet, zweert zijn vader wraak te nemen voor zijn overleden dochter. Hij zal daar echter een hoge prijs voor moeten betalen en sleurt ongewild zijn hele gezin mee in de chaos.

Dertig jaar later voelt Peter zich nog altijd ontzettend schuldig over de dood van zijn zus. Terwijl hij afstand probeert te nemen van zijn familie, klimt zijn neef Michael steeds hogerop in de Ierse maffia.

The Danish Girl
Kleur

Danish Girl is geïnspireerd op het waargebeurde liefdeverhaal tussen de Deense schilders Einar Wegener en zijn vrouw Gerda in Kopenhagen en het Parijs van de jaren 20.

Als Gerda per toeval het sterke verlangen van haar man om vrouw te worden laat ontluiken zal er zich een ongelooflijke transformatie voltrekken die tegen alle morele en sociale waarden van die tijd ingaat.

Een waar voorbeeld hoe echte liefde tussen man en vrouw zou moeten zijn.

silent_treatment.png

THE SILENT TREATMENT

van Caroline Strubbe
titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
the_island.png

THE ISLAND

van Anca Damian
sacrifice1.jpg

LA FILLE DU SACRIFICE

van Réhab Mehal
logo_inverse

Download...