Marina Foïs

CET ETE LA
Kleur  -  110 minuten

Dune is 11 jaar. Zoals elke zomer gaat ze samen met haar ouders naar hun huis in Landes waar de 9-jarige Mathilde ook zal zijn. Een hechte vriendschap tussen twee meisjes die te kleine hutjes afbreken, medelijden hebben met de vorm van de wolken, jaloers loeren naar de crop top van een tiener, verbaasd staren naar haar verloofde en horrorfilms minder eng vinden dan vroeger. Een zomer waarin de kindertijd een beetje verder weg raakt. Maar Dune ruikt een geheim. Wat is het?

Gaspard va au mariage
Kleur  -  100 minuten

Nadat hij zich jarenlang afzijdig heeft gehouden, moet Gaspard, 25, de banden opnieuw aanhalen met zijn familie wanneer zijn vader aankondigt te gaan hertrouwen.

Hij vraagt Laura, een wispelturige jonge vrouw, om zijn vriendin te spelen op de bruiloft en met haar aan zijn zijde voelt hij zich eindelijk klaar om terug te keren naar de dierentuin van zijn ouders, naar de apen, leeuwen en tijgers waarmee hij is opgegroeid...

Maar hij beseft nog niet dat hij temidden van een rokkenjager van een vader, een suffe broer en een bloedmooie zus de laatste dagen van zijn jeugd zal beleven.

Supported by Taxshelter.be

reine_image.jpg

REINES

van Yasmine Benkiran
txt.jpg

TXT - LES CONFESSIONS D'UN ASTROPHYSICIEN

van Paul-Jean Vranken
the_chapel.jpg

THE CHAPEL

van Dominique Deruddere
decrocher_la_lune_2022.jpg

DECROCHER LA LUNE 8 (2022)

van Fabrice Murgia
logo_inverse

Download...