Marc Weiss

UN PETIT JEU SANS CONSEQUENCE
110 minuten

Een stuk met een uniek thema: een koppel wil vrienden doen geloven dat ze uit elkaar gaan. Het begint als een spel. Een manier om zwakke punten in hun vriendschappen, maar ook geheime verlangens te onthullen. Een ludieke test … Wat denken onze beste vrienden echt over ons … De cynische tekst laat niemand onberoerd. De regisseur, Martine Willequet, voelt zich helemaal thuis in dit genre en zal al haar creativiteit in de strijd gooien om de personages tot leven te wekken. De scenografie wordt voor de eerste keer verzorgd door Noémie Vanheste. Vijf acteurs zullen deze briljante tekst op scène brengen.

ACCORDS PARFAITS
90 minuten

Dit wordt de eerste productie van Isabelle Paternotte in het TRG. Deze originele tekst werd nooit eerder in België gebracht. De komedie kaart op ongeziene lichte wijze het zware thema van kanker aan.
Het realisme van het stuk, de huishoudelijke conflicten en de sleutelverhalen zetten de toon voor Accords parfaits. Het is een resoluut moderne komedie waarin de schijn van materiële troost de menselijke relaties vertroebelt. Maar wanneer de maskers vallen, wanneer de wonden en de eenzaamheid zich openbaren, verschijnt een ander stuk, zachter en intiemer, over de angst voor liefde, over de complexiteit van de man-vrouwverhouding, en vooral over hoop.

titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
sacrifice1.jpg

LA FILLE DU SACRIFICE

van Réhab Mehal
les_intranquilles.png

LES INTRANQUILLES

van Joachim Lafosse
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
logo_inverse

Download...