Marc De Roy

LARGUEZ LES AMARRES
1 minuten

Dit wordt Pietro Pizzuti’s eerste productie in het TRG. Dit stuk – met tekst van Marie-Paule Kumps – werd nooit eerder opgevoerd.
Dit stuk is geïnspireerd op waargebeurde feiten ... Een ogenschijnlijk gewone familie vol verrassingen ... De maskers worden afgezet en heel wat conventies worden doorprikt.
De voorstelling toont de mens in zijn meest pakkende vorm, in al zijn normaliteit, met al zijn angsten, mislukkingen, twijfels, fouten, leugentjes om bestwil, ... De mens waarin we onszelf herkennen.
Een onderzoek naar hoe een familie werkt, met al zijn geheimen en onthullingen.

LA TOILE D'ARAIGNEE
120 minuten

‘La toile d’araignée’ is een fusiegerechtje van een populaire komedie en kritiek op de Britse maatschappij op een bedje van spannende intriges.

Le journal d'Anne Frank
110 minuten

Een trouwe bewerking van het wereldbekende dagboek van Anne Frank. Een emotionele voorstelling waarin verzet en tolerantie hand in hand gaan.
Op haar 13e verjaardag krijgt Anne een schriftje cadeau dat ze vanaf die dag trouw zal gebruiken als dagboek. Het Joods-Duitse meisje dat met haar familie naar Nederland uitweek, vertelt over haar dagdagelijkse leven, over de wirwar van puberemoties, over de vlucht van haar familie, hun schuilplaats, haar angsten, … Twee jaar na het einde van de oorlog publiceert haar vader, Otto, het dagboek. Het werk wordt in meer dan 70 talen vertaald en meer dan 30 miljoen keer verkocht.

Le Capitaine Fracasse
135 minuten

De voorstelling Le Capitaine Fracasse is de 31e theaterproductie die wordt gespeeld in de ruïnes van de Abdij van Viller-la-Ville. Deze voorstelling, gebaseerd op de gelijknamige roman van Théophile Gautier, neemt de toeschouwer mee op een avontuur vol verrassende verwikkelingen, een wervelwind van amoureuze intriges, samenzweringen, zwaardgevechten en meedogenloze achtervolgingen in het kielzog van een rondreizend theater. Regisseur Alexis Goslain begeleidt een groep van vijftien acteurs en wordt omringd door een ervaren team: Jacques Cappelle (gevechtschoreografie), Patrick de Longrée (adaptatie en scenografie), Stephen Shank en Costumier Maghet (kostuums), Christian Stenuit (belichting) en Laurent Beumier (sound design).

titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
the_island.png

THE ISLAND

van Anca Damian
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
mini_ver.png

MINI-VER

van Ariane Buhbinder
logo_inverse

Download...