Laurent Capelluto

LES JEUNES AMANTS
Kleur  -  105 minuten

Op 70 jaar is Shauna ervan overtuigd dat het beste van haar leven voorbij is. Maar dan ontmoet ze Pierre, een getrouwde man met een gezien, die 25 jaar minder op de teller heeft staan. Ze hebben elkaar 15 jaar eerder al eens ontmoet en toen had hij haar al overdonderd. Pierre en Shauna zijn op slag volledig van elkaar in de ban en startten een affaire. Maar hoe ziet hun toekomst er samen uit?

INTO THE NIGHT
Kleur  -  270 minuten

In ‘Into the Night’ doodt de zon meedogenloos alles wat zijn stralen kruist. Een nachtvlucht vanuit Brussel doorkruist de lucht in het donker van de nacht om aan de fatale zon te ontkomen. Aan boord zitten een groep passagiers en bemanningsleden van verschillende nationaliteiten, rijk en arm, jong en oud, burgers en militairen. Ze hebben één ding gemeen: de drang om aan de zon te ontsnappen en te overleven. Tegen elke prijs.

Pandore
Kleur  -  52 minuten

PANDORE is een serie verankerd in zijn personages, die spanning en emotie combineert. De plot zal de complexiteit laag voor laag onthullen. Een menselijke thriller in het hart van Brussel die maatschappelijke debatten opent.

PANDORE vertelt het conflict tussen een onderzoeksrechter en een politicus. Deze confrontatie bestaat uit twee personages overweldigd door intieme problemen dit voor het oog van iedereen.

Ondanks hun moelijke maatschappelijke rol, zijn Claire en Mark nog steeds mensen. De kwellingen, de impulsen die hen bewonen zullen niet enkel een impact hebben op hun persoonlijke relaties, maar op een grotere schaal, ook op de hele maatschappij. Deze serie is opgebouwd rond hun duel.

Tel Aviv On Fire
Kleur  -  100 minuten

Israël, het heden.

De beroemde soap "Tel Aviv on Fire" vertelt het liefdesverhaal tussen een Palestijnse spionne en een Israëlische generaal in 1967 en is een groot succes in de Arabische wereld.

Salam, een charmante dertigjarige Palestijn, woont in Jeruzalem en werkt als stagiair voor de soap. Elke dag moet hij door een controlepost op weg naar de studio. Op een dag wordt hij aangehouden door Assi, de chef van de checkpoint, wiens vrouw fan is van de serie. Om haar terug te winnen, dwingt Assi hem het verhaal van de soap te veranderen.Al snel beseft Salam dat hij met Assi's ideeën wel eens bevorderd zou kunnen worden tot scenarioschrijver...

Où va la nuit ?
Kleur

​Omdat Rose Mayer te lang een slachtoffer geweest is besluit ze haar lot in eigen handen te nemen en vermoordt ze haar man. Ze trekt naar Brussel om haar zoon te vinden die al jaren geleden de familiale hel ontvlucht is. Maar de schijnbare vrijheid kan de schuld niet uitwissen, en familiekwesties kunnen niet opgelost worden zonder elkaars akkoord. Zal Rose haar plaats terugvinden in deze nieuwe wereld?

L'enquête
Kleur

2001. Door de ondoorzichtige werking van de bankinstelling Clearstream aan het licht te brengen legt journalist Denis Robert het vuur aan de schenen van de financiële wereld. Zijn zoektocht om de waarheid te onthullen in "de zaak van de eeuw" zal samenvallen met die van rechter Renaud van Ruymbeke, die zich erg inzet tegen corruptie, en de leiding heeft over het dossier van de Taïwanese fregatschepen.Hun wegen zullen leiden naar het hart van een adembenemend politiek en financieel complot genaamd "de Clearstream-affaire", die de Vijfde Republiek door elkaar zal schudden.
titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
sacrifice1.jpg

LA FILLE DU SACRIFICE

van Réhab Mehal
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
chasse_a_lhomme_s2.png

CHASSE A L'HOMME S2

van Gregory Goethals
logo_inverse

Download...