Johan Heldenbergh

Porselein
Kleur  -  100 minuten

De keiharde zakenman Paul laat niets aan het toeval over. Na een fortuin te hebben verdiend aan het in stukken scheuren van kwetsbare bedrijven, heeft hij een veilige biotoop van materiële rijkom gecreëerd voor zijn zoontje Thomas en vrouw Anna. Zij leeft in een serene wereld van universiteiten en laboratoria waar ze eeuwenoud porselein restaureert.

Met z'n drieën wonen ze op de bovenste etage van een exclusief appartementencomplex, hoog boven de stad, onaantastbaar. Wanneer de achtjarige Thomas ziek wordt, onverklaarbaar en misschien zelfs ongeneeslijk, vormen de eerste barsten in hun perfecte levens.

Paul en Anna proberen met al hun macht de controle te bewaren, terwijl hun zelfgeconstrueerde wereld langzaam begint af te brokkelen.

Gaspard va au mariage
Kleur  -  100 minuten

Nadat hij zich jarenlang afzijdig heeft gehouden, moet Gaspard, 25, de banden opnieuw aanhalen met zijn familie wanneer zijn vader aankondigt te gaan hertrouwen.

Hij vraagt Laura, een wispelturige jonge vrouw, om zijn vriendin te spelen op de bruiloft en met haar aan zijn zijde voelt hij zich eindelijk klaar om terug te keren naar de dierentuin van zijn ouders, naar de apen, leeuwen en tijgers waarmee hij is opgegroeid...

Maar hij beseft nog niet dat hij temidden van een rokkenjager van een vader, een suffe broer en een bloedmooie zus de laatste dagen van zijn jeugd zal beleven.

Supported by Taxshelter.be

logo_inverse

Download...