Jessica Fanhan

CHIEN DE FAIENCE
90 minuten

Backstage tijdens een death metal concert. In de gang is er een deur die naar achter leidt. Wanneer Alice, een energieke jonge zangeres net klaar is, willen haar vader Anton en schoonmoeder Lisa haar gaan toejuichen. Alleen moeten ze dan voorbij Mohammed zien te geraken, die de deur bewaakt en hen niet kan doorlaten. Dan begint het machtsspelletje tussen de twee mannen, Lisa tracht de gemoederen te doen bedaren en Alice ... die is vreemd genoeg nog steeds niet opgedoken. De wreedheid en het geweld van deze verschrikkelijke strijd zal weldra blootgelegd worden.

LA DELEGATION DU VIDE
210 minuten

De social-fantasy die wij in de voorstelling ‘Remarque Utile’ beschrijven, gebruikt kunst om een verband te leggen tussen de echte wereld en de magische wereld van het theater. Aan de hand van allegorieën, metaforen en parabels trekken we een parallel tussen de theatermachinerie en de werking van de staat. In het script gebruiken we de professionele wereld rondom als een brug tussen het alledaagse van onze omgeving en de universele betekenis ervan. Daarvoor creëerden we een theater-interventiecel, met de crème de la crème. Ervaren professionele dansers, performers en acteurs die de aard van onze handelingen onderzoeken. Voor de doorkijkspiegel van de rechtszaal vertellen we alles. Openhartig zweren we de volle waarheid en niets dan de waarheid te vertellen.

Little Gouda
130 minuten

Bart en Dani worden plots gebombardeerd tot klokkenluiders van een nieuw dorpsschandaal. Onverwacht wordt de typische gemoedelijkheid in het dorp overschaduwt door een soort revolutionaire drang. Liefde, vriendschap en politiek lijken hand in hand te gaan met bedrog, leugens en misleiding.

Net als 'Le tuba des pédiluves', hun vorige voorstelling, zwemt LITTLE GOUDA met volle overtuiging tegen de stroom in. Met veel gevoel voor humor en decadentie schreef het duo Egloff-Chapelle een verhaal vol steracteurs, eeuwige beloften, uitvindingen en rauwe realiteit.

Supported by Taxshelter.be

exen1.jpg

EXEN

van Tim Mielants
les_miennes_2.jpg

LES MIENNES

van Samira El Mouzghibati
ici_je_legue.jpg

ICI JE LÈGUE CE QUI NE M'APPARTIENT PAS

van Habib Ben Tanfous
logo_inverse

Download...