Gaetan Rusquet

IN RECOGNITION
70 minuten

Deze groepsvoorstelling is een studie van de grenzen van het lichaam en van de overlappingen, tussen het individuele en het collectieve, tussen het menselijke en het niet-menselijke. Het stuk duikt in de studies van de holistische geneeskunde, hypnose en massa’s, om te zoeken naar praktijken die de grenzen van het lichaam en het individu op verschillende manieren uitdagen. Deze ontmoetingen, technieken en observaties vormen de basis voor improvisaties met artiesten en geluidsexperimenten met de vaste componist, Yann Leguay.
Deze voorstelling biedt een ruimte om te experimenteren met hoe we omgaan met onze eigen grenzen, als individuen, binnen en buiten een groep.

Boundary Games
60 minuten

Gaat het concept van een groep hand in hand met de uitsluiting van een ander? Staat een unie altijd gelijk aan harmonie?

Boundary Games biedt het publiek een ruimtelijke en auditieve beleving rond het opbouwen en ontbinden van groepen. Op scène zien we verschillende groepen ontstaan met steeds een andere organisatie en dynamiek. De voorstelling wil het relatieve karakter van onze grenzen ten opzichte van elkaar blootleggen.

Supported by Taxshelter.be

mush2_keyart_jump_sent.jpg

MUSH-MUSH & THE MUSHABLES SAISON 2

van Joeri Christiaen
exen1.jpg

EXEN

van Tim Mielants
logo_inverse

Download...