Fabrice Adde

MADEMOISELLE AGNES
90 minuten

‘Ik ben artiesten spuugzat. Die parasieten die leven op beurzen, die hun nietszeggende onderlinge avontuurtjes opblazen tot grote drama’s.’
Agnès windt er geen doekjes om. Ze heeft het hart op de tong én op het web. Op haar invloedrijke culturele blog vertelt ze zonder aarzelen ‘de waarheid’ over anderen, inclusief haar zoon de muzikant.
Niemand blijft gespaard, zelfs de weinige vrienden die ze nog heeft moeten eraan geloven. Agnès onthult maar al te graag hun leugens en hypocrisie.
Maar Agnès heeft een zwakke plek: de liefde. Haar hart ligt bij een kunstenaar die veel te jong is, die op haar kap leeft, die iets te graag wauwelt over conceptuele kunst en die ze veel te veel vergeeft.

Bug
90 minuten

Na het fantastische ‘Élisabeth II’ van Thomas Bernhard, brengt Aurore Fattier nu ‘Bug’ op de planken naar het indrukwekkende scenario van de Amerikaanse Tracy Letts, waar ook een filmadaptie van werd gemaakt. Agnès woont alleen in een sjofele motelkamer, op de vlucht voor haar gewelddadige ex-man. Op een dag ontmoet de serveerster Peter, een jonge mysterieuze man die doet alsof hij een voortvluchtige soldaat is. Er ontluikt een voorzichtige liefde tussen de twee, een schoorvoetende tweede kans. Maar Peter wordt steeds meer paranoia en is ervan overtuigd dat hij het slachtoffer was van wetenschappelijke experimenten in het leger. Hij gelooft dat ze insecten onderhuids hebben geïmplanteerd om hem in de gaten te houden.

Supported by Taxshelter.be

reine_image.jpg

REINES

van Yasmine Benkiran
txt.jpg

TXT - LES CONFESSIONS D'UN ASTROPHYSICIEN

van Paul-Jean Vranken
the_chapel.jpg

THE CHAPEL

van Dominique Deruddere
logo_inverse

Download...