Eno Krojanker

TOO MUCH!
35 minuten

‘Too Much’, oftewel de kunst van het overdrijven! Een voorstelling voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Ultraflashy en zonder complexen durven de Mutants wel eens te veel te doen. Denk maar aan een clown die heel veel durft en even vaak onderuit gaat. De acteurs Eno Krojanker, Mélodie Valemberg en Fanny Hanciaux hebben het over goede en slechte smaak en over getalenteerde overdrijvers. Durf jij wel eens te overdrijven?

BIRTHDAY
90 minuten

Ed is 9 maanden zwanger en komt aan op de materniteit. Hij koos ervoor om hun kind te dragen. Zijn vrouw Lisa zag het niet meer zitten, na verschillende miskramen en een traumatiserende bevalling. Ze is een zakenvrouw, dappere kostwinner en onvermoeibare werker. In afwachting van de bevalling laat ze haar telefoon niet los.

GREENVILLE
90 minuten

Waar moeten we beginnen?
Misschien bij die ontmoeting in de platenwinkel in de rue Montmartre op een mooie februariavond? Buiten sneeuwt het. Binnen is het warm. De winkel is een heerlijke schuilplaats met een beslagen etalage. Dus praten we over muziek.

Rater mieux, rater encore
90 minuten

In een wereld waar de zoektocht naar succes in alle domeinen van het professionele en persoonlijke leven overheerst, waar slagen het enige doel is en dat tegen elke prijs… is falen dan de grote vijand? Paradoxaal genoeg is falen tegenwoordig hip en worden mislukkingen steeds vaker gebruikt als een springplank naar succes. Hebben we geen recht op een mislukking van tijd tot tijd? Waarom worden we zo zenuwachtig van het idee te falen? Is dat dan geen essentieel onderdeel van het leven? En is dat veel geroemde succes echt zo heilig, zo ideaal? Vier acteurs bekijken met een kritische blik hun eigen leven en dat van anderen en proberen aan de hand van enkele historische personages het concept van falen te ontcijferen en in ere te herstellen.

Supported by Taxshelter.be

txt.jpg

TXT - LES CONFESSIONS D'UN ASTROPHYSICIEN

van Paul-Jean Vranken
reine_image.jpg

REINES

van Yasmine Benkiran
the_chapel.jpg

THE CHAPEL

van Dominique Deruddere
dalva_2.png

L'AMOUR SELON DALVA AKA DALVA

van Emmanuelle Nicot
logo_inverse

Download...