Daphne Wellens

Détours
Kleur  -  17 minuten

Simon waagt zich samen met zijn kindje in het drukke Brusselse verkeer. Hoewel hij zelf kalm probeert te blijven onder alle verkeersagressie, komt hij in aanvaring met een uitzonderlijk vijandige chauffeur. Terwijl de twee wagens het meedogenloos tegen elkaar opnemen, doet Simons kindje op de achterbank heel erg zijn best om de buitenwereld te negeren en verder te slapen.

Charlie en Hannah gaan uit
Kleur  -  90 minuten

Antwerpen, een winteravond, anno 2016.

Er is een meisje dat Charlie heet, en er is een meisje dat Hannah heet. En ze gaan uit. Hannah heeft wat met Fons. Fons is een jongen die dassen draagt, maar hij doet een beetje raar. Charlie baalt, gewoon, omdat ze een baaldag heeft. En dan, rond een uur of elf, neemt de avond van de twee meiden plots een toverachtige wending ...

Charlie en Hannah gaan uit toont ons een nacht uit het bestaan van twee praatgrage jongedames van midden twintig. De film is een prettig gestoorde romantische komedie over liefde, seks, en - vooral - exen, doorspekt met een handvol fantastische ontmoetingen en nachtelijke uitstapjes die alle wetten van de fysica tarten.

Supported by Taxshelter.be

logo_inverse

Download...