Catherine Deneuve

TERRIBLE JUNGLE
Kleur  -  1 minuten

Eliott, een jonge goedgelovige wetenschapper, trekt naar het Amazonegebied om de Otopis, een mysterieus volk, te gaan bestuderen. Het is voor hem meteen ook de uitgelezen manier om zich los te wrikken uit de greep van zijn moeder, de bezitterige Chantal de Bellabre. Maar uit grote bezorgdheid besluit zij hem achterna te reizen en zelf doorheen dat grote Amazonewoud te trekken.

Bilal Pacino
Kleur  -  90 minuten

De ene onbeduidende job na de andere aan elkaar rijgen om zijn kunstenaarsstatuut te kunnen behouden, de dood van zijn broer verborgen houden voor zijn vader die na vier jaar afwezigheid opnieuw voet in Brussel zet, zijn schoonmoeder gelukkig houden en een jonge, mooie Berberse die van de verleidingen van het Westen wil proeven … Het wordt Bilal, een jonge Brusselse acteur met Marokkaanse roots, allemaal te veel!

Wanneer hij plots een rolletje te pakken krijgen in een grote film, lijkt het lot eindelijk te keren. Hij mag een gigolo spelen die een nacht doorbrengt in de armen van Catherine Deneuve. Maar dit langverwachte moment van bevestiging, blijkt al snel een ware vloek…

titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
mini_ver.png

MINI-VER

van Ariane Buhbinder
love_is_not_an_orange.png

LOVE IS NOT AN ORANGE

van Babara Otilia
logo_inverse

Download...