Catherine Claeys

LARGUEZ LES AMARRES
1 minuten

Dit wordt Pietro Pizzuti’s eerste productie in het TRG. Dit stuk – met tekst van Marie-Paule Kumps – werd nooit eerder opgevoerd.
Dit stuk is geïnspireerd op waargebeurde feiten ... Een ogenschijnlijk gewone familie vol verrassingen ... De maskers worden afgezet en heel wat conventies worden doorprikt.
De voorstelling toont de mens in zijn meest pakkende vorm, in al zijn normaliteit, met al zijn angsten, mislukkingen, twijfels, fouten, leugentjes om bestwil, ... De mens waarin we onszelf herkennen.
Een onderzoek naar hoe een familie werkt, met al zijn geheimen en onthullingen.

Fidélité Criminelle
90 minuten

Dit is het verhaal van een burgerlijk koppel en een huurmoordenaar, met een onverwacht einde. Maggie, een depressieve vrouw die werd verlaten door haar man, bereidt haar zelfmoord voor. Ze verandert echter van mening wanneer Tony, een huurmoordenaar, haar luxueuze woning binnendringt… Hoewel Tony en Maggie van totale verschillende achtergronden komen, lijken ze toch heel wat met elkaar gemeen te hebben. Ze zijn beiden gekwetst door het leven en proberen nu te overleven. Tony zegt op een gegeven moment letterlijk: ‘Geld vergiftigt alles. Het vaagt alle liefde, zelfrespect en respect voor een ander weg’.

Le journal d'Anne Frank
110 minuten

Een trouwe bewerking van het wereldbekende dagboek van Anne Frank. Een emotionele voorstelling waarin verzet en tolerantie hand in hand gaan.
Op haar 13e verjaardag krijgt Anne een schriftje cadeau dat ze vanaf die dag trouw zal gebruiken als dagboek. Het Joods-Duitse meisje dat met haar familie naar Nederland uitweek, vertelt over haar dagdagelijkse leven, over de wirwar van puberemoties, over de vlucht van haar familie, hun schuilplaats, haar angsten, … Twee jaar na het einde van de oorlog publiceert haar vader, Otto, het dagboek. Het werk wordt in meer dan 70 talen vertaald en meer dan 30 miljoen keer verkocht.

titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
sacrifice1.jpg

LA FILLE DU SACRIFICE

van Réhab Mehal
les_intranquilles.png

LES INTRANQUILLES

van Joachim Lafosse
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
logo_inverse

Download...