Camille Pistone

COUP DE SOLEIL
95 minuten

Een midlifecrisis, zegt je dat iets? Die tijdelijke waanzin, een zeurende heimwee naar weleer, die het beslissingsvermogen van mannen met grijzende manen aantast? En ken je ook de vrouwelijke tegenhanger van dit fenomeen? Neen? Wij ook niet, maar waarom gebruiken we daar niet ‘coup de soleil’ of ‘zonneslag’ voor? Een knagend verlangen om je weer jong te voelen. Om je vooroordelen, fatsoen en burgerlijkheid overboord te gooien en je het hof te laten maken, uit de sleur te trekken en eens goed door elkaar te laten schudden door een jeugdige zucht testosteron die je leven heerlijk overhoop komt gooien.

Hamlet
100 minuten

Het tragische verhaal van Hamlet, prins van Denemarken, is een van de bekendste werken van William Shakespeare.

Wanneer de koning van Denemarken, de vader van Hamlet, sterft, wordt hij opgevolgd door zijn broer Claudius, die meteen ook met Gertrude, de weduwe van de voormalige koning, trouwt. Op een nacht verschijnt de geest van de koning voor de ogen van Hamlet en vertelt hij aan zijn zoon dat hij werd vermoord door Claudius. Hamlet moet de dood van zijn vader wreken en verzint een plan waarbij hij doet alsof hij gek is geworden. Zijn plotse waanzin brengt het hele hof in verwarring. Claudius wordt door Hamlet in bedekte termen beschuldigd van de moord en voelt zich in het nauw gedreven. Hij besluit dat zijn onvoorspelbare neef moet verdwijnen…

 

 

 

Le Capitaine Fracasse
135 minuten

De voorstelling Le Capitaine Fracasse is de 31e theaterproductie die wordt gespeeld in de ruïnes van de Abdij van Viller-la-Ville. Deze voorstelling, gebaseerd op de gelijknamige roman van Théophile Gautier, neemt de toeschouwer mee op een avontuur vol verrassende verwikkelingen, een wervelwind van amoureuze intriges, samenzweringen, zwaardgevechten en meedogenloze achtervolgingen in het kielzog van een rondreizend theater. Regisseur Alexis Goslain begeleidt een groep van vijftien acteurs en wordt omringd door een ervaren team: Jacques Cappelle (gevechtschoreografie), Patrick de Longrée (adaptatie en scenografie), Stephen Shank en Costumier Maghet (kostuums), Christian Stenuit (belichting) en Laurent Beumier (sound design).

titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
sacrifice1.jpg

LA FILLE DU SACRIFICE

van Réhab Mehal
les_intranquilles.png

LES INTRANQUILLES

van Joachim Lafosse
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
logo_inverse

Download...