Benoît Poelvoorde

LES GRANDES VACANCES
Kleur  -  26 minuten

Het schooljaar is gedaan. Indiaan en Cowboy vervelen zich. Maar een oude film over piraten schudt hen weer helemaal wakker. Ze besluiten om zelf een boot te bouwen en op avontuur te trekken. De eerste poging is … een kleine ramp. Enkele dieren helpen hen bij de scheepsdoop. Nu zijn ze echt helemaal klaar voor hun grote reis. Maar uiteraard gaat niets zoals gepland en volgen de catastrofes elkaar vrolijk op…

COMMENT JE SUIS DEVENUE SUPER-HEROS
Kleur  -  110 minuten

Parijs 2020, superhelden zijn perfect geïntegreerd in de samenleving en doen alles voor hun 15 minutes of fame…
Een drug die superkrachten geeft aan de gewone sterveling is aan een razendsnelle opmars bezig. Luitenants Moreau en Schaltzmann onderzoeken de zaak met de hulp van twee voormalige superhelden Monte Carlo en Callista. Kunnen zij de prangende situatie samen te baas?
En slaagt Moreau erin om zijn mysterieuze verleden te overwinnen en weer een superheld te worden?

Deux Fils
Kleur  -  100 minuten

Ivan Zuccharelli is 13 jaar oud. Hij is zich nu al aan het voorbereiden voor zijn examen latijn… en hij is vooral ook erg boos. Boos op een God die steeds minder aanwezig lijkt te zijn, boos op al wie niet met hun hele hart durven liefhebben en boos op zijn twee grote voorbeelden die hij voor zijn ogen ziet instorten: grote broer Joachim en vader Joseph.

De twee mannen hebben geen oren naar wat de kleine Ivan hen probeert te vertellen.

De 25-jarige Joachim heeft het te druk met het niet afmaken van zijn thesis en zich wentelen in zelfmedelijden na de breuk met z’n lief.

Le Grand Bain
Kleur  -  150 minuten

Als uitlaatklep voor hun woede, verdriet en misnoegen, besluiten acht veertigers af te spreken aan het zwembad. Dat wordt hun toevluchtsoord, waar een luisterend oor en begrip nooit ver af is. Samen staan ze steeds sterker en herontdekken ze de zin om te leven.

La rançon de la gloire
Kleur

Kerst 1977, Charlie Chaplin sterft en laat de hele wereld ontroostbaar achter. Langs het meer van Genève overtuigt Eddy, een Belg en alcoholist, zijn vriend Osman de lijkkist van de acteur te stelen en hiervoor losgeld te vragen om uit de miserie te geraken...

Supported by Taxshelter.be

logo_inverse

Download...