Barbara Sarafian

All of Us
Kleur  -  90 minuten

Wallyn wist voor zijn langspeelfilm een indrukwekkende ensemble cast te strikken met bekend en minder bekend Vlaanderen. Maaike Neuville, Tom Vermeir, Delfine Bafort, Gilles De Schryver, Barbara Sarafian, Wim Opbrouck, Bruno Vanden Broecke, Joke Devynck, Jan Hammenecker, Ella Leyers, Janne Desmet, Anne-Laure Vandeputte, Dominique Van Malder, Kris Cuppens en Janelle Vanes vormen samen de hoofdcast van ‘All of Us’.

‘All of Us’ gaat over een zelfhulpgroep van terminale patiënten die begeleid worden door een therapeute zonder ervaring, gespeeld door Barbara Sarafian.

Brasserie Romantiek
Kleur

Gent, de avond van Valentijn. PASCALINE opent haar Brasserie om half zeven voor haar klanten. Voor haar staat FRANK, haar jeugdliefde die ze meer dan twintig jaar niet heeft gezien. Andere klanten komen aan. PAUL rekent op een zwoele avond met zijn vrouw ROOS. De labiele ANNA heeft haar date afgebeld. Ze praat tegen de vlotte kelner LESLEY. En de afspraak van WALTER is duidelijk te laat. Roos onthult aan Paul dat ze een minnaar heeft en Anna vertelt aan Lesley dat ze deze avond ziet als het definitieve afscheid van haar ex-man. Paul, razend wil meteen de echtscheiding bespreken. Lesley ontdekt dat Anna van plan is haar leven te beëindigen. Walter op zijn beurt, wordt helemaal overdonderd door de seksueel hongerige Sylvia.
silent_treatment.png

THE SILENT TREATMENT

van Caroline Strubbe
mastemah.jpg

MASTEMAH

van Didier Daarwin
logo_inverse

Download...