Alice Pol

Le dindon
Kleur  -  100 minuten

Pontagnac is als een blok gevallen voor een knappe blonde dame die hij al een week volgt op straat...

Dan ontdekt hij dat Victoire de vrouw is van Vatelin, een van zijn vrienden. Die laatste neemt het relatief goed op, maar Victoire zelf is niet zo eenvoudig te overtuigen.

Hun avontuurtje mondt uit in een spel rond trouw en ontrouw. Wanneer Rédiop, de minnaar van Victoire, en Suzy, een oude vlam van Vatelin, op het toneel verschijnen, wordt het spel alleen maar ingewikkelder.

Van deur tot deur, van huiskamer tot hotelkamer, een aaneenschakeling van avontuurtjes en misverstanden gooit het hele leven van de koppels overhoop.

Raid Dingue
Kleur  -  100 minuten

Johanna Pasquali, of Jo, is een wel heel speciale flik. Ze is namelijk niet zo goed in haar job. Altijd afgeleid, dromerig en erg onhandig, ze heeft de vreselijke gewoonte om alles steeds fout te laten gaan.

Toch denkt ze dat ze de allerbeste kan worden. Zelfs wanneer ze haar instructeur per ongeluk raakt tijdens een schietoefening, blijft ze ervan overtuigd dat ze het instinct van een superflik heeft. En haar leven, haar passie en haar streefdoel is de antiterreur interventie-eenheid, de RAID. Ze heeft maar een droom: haar kleine commissariaat in het zestiende arrondissement van Parijs verlaten en bij het elite corps van de Nationale Politie gaan werken. Tegen ieders verwachtingen in slaagt ze op miraculeuze wijze voor de selectieproeven van de RAID.

titina_1.png

TITINA

van Kajsa Naess
sacrifice1.jpg

LA FILLE DU SACRIFICE

van Réhab Mehal
les_intranquilles.png

LES INTRANQUILLES

van Joachim Lafosse
harvest.png

HARVEST

van Ely Dagher
logo_inverse

Download...