Animation

PANDA DANS LA BRUME S3
Couleur  -  60 minutes

Bij de lancering van dit derde seizoen van ‘Pandas dans la Brume’ staan panda's niet meer op de lijst van bedreigde diersoorten. Terwijl er eerst 1.600 panda’s waren, wandelen er nu 1.864 zwart-witte beren rond op onze aardbol.
Champagne en bamboe voor iedereen!
De mens wordt zich daarentegen meer bewust van zijn kwetsbaarheid. Het eventuele uitsterven van het menselijk ras wordt steeds vaker aangehaald.
Maar de panda’s, met een mooie 17% groei, laten hun mensenvrienden niet in de steek.
Ze helpen de mens, op hun manier, om het ergste te voorkomen. Of dat hopen we toch …

3 CONTES
Couleur  -  90 minutes

Drie verhalen, drie tijdperken, drie werelden … een kleurrijk fantasieverhaal over oud Egypte, een middeleeuwse legende en een 18e eeuwse ‘Turquerie’. Verhalen over trouwfeesten en verboden ontmoetingen, over de verovering van Egypte, over prinsen en prinsessen, gevangenen en dorpelingen, over onrechtvaardigheid en heldendaden voor de onderdrukten. Verhalen vol emotie, ironie en vuurwerk.    

ANTE CHRIS
Couleur  -  22 minutes

Hij is kwaadaardiger dan Damien, wraakzuchtiger dan Carrie, wreder dan Chucky en bloeddorstiger dan Dexter...
Maar Chris is bovenal een wees. Zoals de meeste bewoners van Saint-Molard de Mimolette weet hij niet waar hij vandaan komt of wie zijn ouders zijn. Zuster Marceline, het hoofd van de instelling is ervan overtuigd dat hij de zoon van de duivel is. Wat als ze gelijk heeft?
Chris kan wreed en hard zijn tegen zijn omgeving, maar hij kan ook heel schattig zijn. Maar goed, de duivel kon ook mensen rond zijn vinger draaien…
Voor alle zekerheid zou ik toch maar van zijn vieruurtje blijven!

HEART OF DARKNESS
Couleur  -  90 minutes

Marlow, an idealistic seaman, captains a leaky steamboat up the River Congo in search of a mysterious figure named Kurtz who has carved out a brutal kingdom in which he has power of life and death over his native subjects. Kurtz appears to have lost his mind and reverted back to a primitive state. Marlow and his crew brave hostile tribes, disease and death in their dangerous quest to rescue Kurtz and escape back home with their lives.

THE ISLAND
Couleur  -  85 minutes

The Island is een musical geïnspireerd op het verhaal van Robinson Crusoe, dat zich afspeelt tijdens de vluchtelingencrisis.

RONDE DE NUIT
Couleur  -  11 minutes

Een feest, een vlaag van jaloezie, een gevecht… Christina stormt ziedend weg met haar licht zwalpende man Georges in haar kielzog. Al ruziënd eindigen ze met hun auto tegen een boom. Wanneer Georges weer bij bewustzijn komt, ziet hij Christina niet meer naast hem zitten. Volledig overstuur en vol wroeging haast hij zich terug naar het feest om hulp te zoeken. Maar daar wordt zijn nachtmerrie alleen maar groter. Hij ziet zijn vrouw, levend en wel, vrolijk praten met een man met een vogelkop. Zijn angsten en waanideeën nemen de overhand. Georges zal zijn demonen onder ogen moeten zien en durven afdalen tot in de diepste krochten van de hel om zijn geliefde te redden...

TITINA
Couleur  -  80 minutes

Titina is a Polar epic about the mysterious death of Roald Amundsen, the sheer disgrace of Umberto Nobile, and about Titina: the first — and last — fox terrier on the North Pole.

YUKU
Couleur  -  62 minutes

Yuku woont samen met haar familie in het souterrain van een kasteel.

Yuku’s grootmoeder vertelt haar verhalen in de gloed van een Himalayabloem, wat haar het eeuwige leven bezorgt. Door een ongeluk wordt de bloem geplet! De oude dame vraagt Yuku om haar op te volgen als verhalenvertelster. Maar om de nieuwe verteller van de familie te worden, moet Yuku een nieuwe Himalayabloem vinden, haar eigen bloem.

Teaser: https://vimeo.com/255523854

LITTLE OX
Couleur  -  7 minutes

De winter nadert zijn einde en de Alpha Ox leidt de kudde Oxen door een bar toendra landschap naar koudere streken. Het paringsseizoen nadert, de jongvolwassen stieren van de kudde worden bronstig. Voor de hongerige Kleine Ox zijn de gedragsregels van zijn kudde moeilijk te doorgronden. Zijn zorgzame moeder moet hem corrigeren en extra aandacht geven. Kleine Ox dwaalt af in het bos, waar hij wordt opgemerkt en aangevallen door een wolf. Zijn moeder is er op tijd bij om hem te redden. De volgende ochtend valt een wolvenclan de Oxen brutaal aan in een open vallei. De Alpha Ox loeit hard en de Oxen sluiten de rangen in een cirkelvormige formatie. Gewapend met hun hoorns beschermen ze de kalveren.

JEAN-MICHEL SUPER CARIBOU S1
Couleur  -  572 minutes

Het stadje Vlabonvent met zijn stadhuis, het postkantoor en de kruidenier EN met Jean-Michel, de lokale vedette, die als een ware superheld over het stadje waakt.

titina_1.png

TITINA

de Kajsa Naess
harvest.png

HARVEST

de Ely Dagher
mini_ver.png

MINI-VER

de Ariane Buhbinder
love_is_not_an_orange.png

LOVE IS NOT AN ORANGE

de Babara Otilia
logo_inverse

Chargement...