Nederlands

FANNY
Couleur  -  20 minutes

WASTED HEARTLAND
Couleur  -  17 minutes

TOEN WE VAN DE DUITSERS VERLOREN
Couleur  -  90 minutes

Zomer 1974. De stad is leeg, alle vriendjes zijn met vakantie, Daan en Jonas moeten er samen wat van maken, maar hun hoofd is vol van Heleentje die weg is – en niet met vakantie.

SLEEP
Couleur  -  100 minutes

Een week voor haar zestiende verjaardag komt Sophie om het leven tijdens een schietpartij op een tienerfeestje. Haar vader, Jacob (48), is compleet gebroken. Hij kan niet meer slapen, weigert Sophie’s overlijden te accepteren en verdwijnt op de ochtend van haar begrafenis alsnog op reis door Amerika, een reis die ze samen wilden maken. Hij beeldt zich in dat Sophie nog steeds bij hem is en neemt haar mee naar de weidse prairies van het Middenwesten, de Rocky Mountains, en de woestijnen van Utah en Nevada. Hij negeert de bezorgde telefoontjes van zijn vrouw Monica, die geen idee heeft waar hij is.

THE SILENT TREATMENT
Couleur  -  100 minutes

THE SILENT TREATMENT tells the story of 19-year-old Tess in relation to the 42-year-old Szabolcs. Tess as a victim from the Stockholm syndrome, she has developed an obsessional bond with her kidnapper Szabolcs. Through the actions of Szabolcs' partner, the 34-year-old Andrea, however Tess will find her own voice. Andrea will help the young woman in allowing the distorted relationship to evolve from obsessional love to a unity of kindred spirits. What if love doesn't take place between two people but becomes a complex jigsaw of the past that draws in different lives? Because there is beauty to be found in female solidarity that conquers cravenness.

MASCOTTE
Couleur  -  100 minutes

Hooligan Jeremy (17) is geboren met een mismaakte mond en denkt dat in zijn wereld, waar bezit en uiterlijkheden de dienst uitmaken, weinig plek voor hem is. Zijn onvervulde verlangens stapelen zich op en alleen bij zijn onafhankelijke, sterke moeder Abbey vindt hij onvoorwaardelijke steun.

Als Jeremy een nieuw gebit aangemeten krijgt en Abbey afstand van hem begint te nemen raakt de gevoelige jongen in een gevaarlijke, vrije val.

HET SMELT
Couleur  -  90 minutes

Eva De Wulf groeit op in het Vlaamse dorpje Bovenmeer als oudste kind in een ontwricht gezin. De onvoorspelbare, alcoholische moeder en afwezige, klungelige vader laten hun kinderen vaak aan hun lot over. Eva ontfermt zich - noodgedwongen - over haar zusje, de verwaarloosde Tess. Eva zoekt troost bij Tim en Laurens, haar vroegere klasgenoten/boezemvrienden met wie ze in het verleden dagenlang ravotte, kwajongenssstreken uithaalde en kat-en-muisspelletjes speelde in het plastieken zwembad. Tim is een populaire boerenzoon die een jaar eerder zijn broer Jan verloor bij een tragisch ongeval (of was het zelfmoord?). Laurens is de volgzame zoon van de overbeschermende lokale beenhouwersvrouw. Ondertussen is echter hun pubertijd aangebroken en de verhoudingen tussen de drie zijn veranderd.

silent_treatment.png

THE SILENT TREATMENT

de Caroline Strubbe
mastemah.jpg

MASTEMAH

de Didier Daarwin
logo_inverse

Chargement...