Anglais

MUSICA MUNDI GALA CONCERT 2021
90 minutes

De Musica Mundi School organiseert op 1 augustus naar jaarlijkse traditie een Galaconcert. Dit concert is het resultaat van 14 dagen repeteren met 55 student-muzikanten van de school. Deze jonge talenten uit België en het buitenland zullen samenspelen met internationaal gerenommeerde artiesten.

SCALE
Couleur  -  15 minutes

Terwijl hij over de snelweg rijdt, verliest Will de controle. Zijn verlammende verslaving aan hallucinogene drugs verergert met de dag en zijn gezin staat op de rand van de afgrond. Will moet zijn demonen onder ogen zien terwijl probeert zijn thesis probeert af te maken en tracht te ontrafelen welke gebeurtenissen tot deze langzame aftakeling hebben geleid.

SUDDENLY
Couleur  -  120 minutes

Een jong koppel reist de wereld rond met een boot. Onderweg stranden ze op een onbewoond eiland, ergens voor de kust van Chili, ten noorden van Antarctica. Ze zullen moeten leren overleven en zullen de gevaren van de komende winter én de staat van hun relatie onder ogen moeten zien.

PERHAPS
Couleur  -  90 minutes

Twee jonge vrouwen die door hun man werden mishandeld, besluiten om samen hun dromen na te jagen.

THE TURN OF THE SCREW
1 minutes

De Munt :

Niets is wat het lijkt in het oude Engelse landhuis Bly. Wanneer een nieuwe gouvernante er haar intrede doet, vreest ze dat de kinderen die ze onder haar hoede heeft, bezocht worden door de geesten van haar voorgangster en een zekere Peter Quint. De gebeurtenissen worden enkel nog verontrustender, de vragen beklemmender: Welke horror vond er plaats voor haar komst? Hoe onschuldig zijn de kinderen eigenlijk? Ziet u wel wat u ziet?

Nomad Serenity
Couleur  -  70 minutes

In de VS leven honderdduizenden mensen een nomadenleven. Slachtoffers van een wegwerpmaatschappij vol onbereikbare dromen. Of wanhopig op zoek naar een nieuwe start, klaar om het verleden achter zich te laten. Laurie, Kristy en Linda trekken op hun eentje door de Amerikaanse staten. Ze vluchten elk op hun manier weg van een verwoestend verleden.

Deze roadmovie volgt drie zestigers en hun parcours vol ontmoetingen, hoop en nieuwe routines. De film onthult verschillende facetten van het hedendaagse nomadenleven in de States, maar focust vooral op de weerbaarheid van deze moedige vrouwen, die onderweg rust lijken te vinden.

FAMILIAR THINGS
Couleur  -  80 minutes

Set in the early 1980s outside the sprawling capital city of Seoul, South Korea, Flower Island, a vast landfill mountain serving the city is little known and even less thought about.

NEW BEGINNINGS
Couleur  -  90 minutes

Het is herfst in Noord-Californië.

TIME OF OUR SINGING
100 minutes

De Munt:

Voor het tweede opeenvolgende jaar opent de Munt zijn seizoen met een wereldcreatie. Nadat literaire klassiekers aan de basis lagen van Macbeth Underworld en Le Silence des ombres in 2019, dient nu de hedendaagse roman The Time of Our Singing als bron. Componist Kris Defoort herwerkt samen met librettist Peter van Kraaij de succesroman van de Amerikaan Richard Powers uit 2002. Een aangrijpende, epische familiesaga, die je via de lotgevallen van twee muzikale broers meevoert doorheen de luisterrijke én problematische bladzijden van een halve eeuw Amerikaanse geschiedenis. Doorspekt met muzikale referenties heeft het alles om nu ook in operavorm potten te breken.

Les oeuvres que nous soutenons

txt.jpg

TXT - LES CONFESSIONS D'UN ASTROPHYSICIEN

de Paul-Jean Vranken
the_chapel.jpg

THE CHAPEL

de Dominique Deruddere
logo_inverse

Chargement...