Olindo Bolzan

LABORATOIRE POISON 1,2,3
1 minutes

LABORATOIRE POISON 1 2 3 is een formeel, documentair onderzoek, dat tegelijkertijd antropologisch, esthetisch en historisch is. Deze studie wordt uiterst professioneel aangepakt door een team dat op zoek is naar kennis. Daarbij kunnen ze rekenen op de steun van enthousiaste historici en gedurfde partners.

Hoe kunnen voormalige Europese antifascisten en vrijheidsstrijders de martelingen in Algerije of de moord op Patrice E. Lumumba goedkeuren? En wij, ‘linkse Europeanen’ die deze praktijken vandaag in vraag stellen, hoe worden wij daar gezien? Wat als onze gewoonte om heldhaftige verhalen te ontleden, ons zelf glad, hypocriet en verdacht maakt?

La seconde surprise de l'amour
90 minutes

Een rouwende markiezin en een ridder met een gebroken hart nemen elkaar in vertrouwen en praten over hun teloorgegane liefdes. Met veel tranen, gezucht en een vleugje humor luchten de ontroostbare weduwe en de bedrogen man hun verdriet over hun dode liefdesverhalen. Zoveel smart stemt hen ongetwijfeld mistroostig ...
Niet getreurd, Lisette met het mooie snoetje en Lubin, de uiterst charmante knecht zonder kwade opzet, proberen hun respectievelijke huilbaby’s van meesters dichter bij elkaar te brengen. Daarvoor moeten ze de jaloerse markies Diafoirus te slim afzijn en de plannen van pedante Hortensius dwarsbomen.


titina_1.png

TITINA

de Kajsa Naess
sacrifice1.jpg

LA FILLE DU SACRIFICE

de Réhab Mehal
les_intranquilles.png

LES INTRANQUILLES

de Joachim Lafosse
harvest.png

HARVEST

de Ely Dagher
logo_inverse

Chargement...