Nina Blanc

PAN
90 minutes

Pan is een cynische komedie die het conformisme van onze eeuw in vraag stelt door er de vreselijke Ralf op los te laten.
Ralf is ondraaglijk, egoïstisch en vol van zichzelf. Zijn ouders willen graag een genie van hem maken, maar Ralf ziet het nog grootser. Zal het hem lukken? Pan vertolkt de verschillende levensfasen van Ralf, op het absurde af, en lijkt langzamerhand steeds meer op een gruwelijke reality-reeks.

La seconde surprise de l'amour
90 minutes

Een rouwende markiezin en een ridder met een gebroken hart nemen elkaar in vertrouwen en praten over hun teloorgegane liefdes. Met veel tranen, gezucht en een vleugje humor luchten de ontroostbare weduwe en de bedrogen man hun verdriet over hun dode liefdesverhalen. Zoveel smart stemt hen ongetwijfeld mistroostig ...
Niet getreurd, Lisette met het mooie snoetje en Lubin, de uiterst charmante knecht zonder kwade opzet, proberen hun respectievelijke huilbaby’s van meesters dichter bij elkaar te brengen. Daarvoor moeten ze de jaloerse markies Diafoirus te slim afzijn en de plannen van pedante Hortensius dwarsbomen.


titina_1.png

TITINA

de Kajsa Naess
sacrifice1.jpg

LA FILLE DU SACRIFICE

de Réhab Mehal
les_intranquilles.png

LES INTRANQUILLES

de Joachim Lafosse
harvest.png

HARVEST

de Ely Dagher
logo_inverse

Chargement...